پاسخ : بهترین دیتا سنتر برای من چیه؟؟
جناب اریا درست میفرمایند الان با اپراتور لیزوب و ovh صحبت شد متاسفانه وارز نیستند و تصمیم گرفتم از همون التوس سرویس بگیرم چون گفت هیچ مشکلی ندارند و در اینده اگه دیدم زیاد جالب نیست و داون زیاد داره مجبورم تصمیم دیگه ای بگیرم
البته لیزوب گفت تا شکایت نشه مشکلی نداره و فکر هم نکنم کسی شکایت کنه ولی فعلا با همون التوس کار میکنم تا بعد
ممنون از همه دوستان که تویه بحث شرکت کردید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
all
جناب اریا درست میفرمایند الان با اپراتور لیزوب و ovh صحبت شد متاسفانه وارز نیستند و تصمیم گرفتم از همون التوس سرویس بگیرم چون گفت هیچ مشکلی ندارند و در اینده اگه دیدم زیاد جالب نیست و داون زیاد داره مجبورم تصمیم دیگه ای بگیرم
البته لیزوب گفت تا شکایت نشه مشکلی نداره و فکر هم نکنم کسی شکایت کنه ولی فعلا با همون التوس کار میکنم تا بعد
ممنون از همه دوستان که تویه بحث شرکت کردید
سلام.
آلتوس مشکلات زیادی داره و خنده دار ترین موردی که میتونم بهش اشاره کنم، کاری بود که سایت اصلی این شرکت انجام داد و از بس زیر DDoS بود، مجبور شد سایتشون رو به Dragonara منتقل کنند که سرور های ضد DDoS میدن و 1 - 2 ماه سایتشون از شبکه های خودشون خارج بود :)))
درضمن، آلتوس دیتاسنتر نیست و colo هست از دیتاسنتر Interactive3D که البته همه فکر می کنند دیتاسنتر هست (تحقیق هم چیز بدی نیست).
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
آلتوس مشکلات زیادی داره و خنده دار ترین موردی که میتونم بهش اشاره کنم، کاری بود که سایت اصلی این شرکت انجام داد و از بس زیر DDoS بود، مجبور شد سایتشون رو به Dragonara منتقل کنند که سرور های ضد DDoS میدن و 1 - 2 ماه سایتشون از شبکه های خودشون خارج بود :)))
درضمن، آلتوس دیتاسنتر نیست و colo هست از دیتاسنتر Interactive3D که البته همه فکر می کنند دیتاسنتر هست (تحقیق هم چیز بدی نیست).
با تشکر.
یعنی کولو هست بدرد نمیخوره؟؟
بین التوس و لیزوب موندم واقعا شماها باشید با شرایط من از کدوم سرویس میگیرید؟؟
سلام.
خیر، بنده هیچ وقت عرض نکردم Colo بودن یعنی به درد نمی خوره!
منظور این هست که دیتاسنتر نیست و قاعدتاً قابلیت های یک دیتاسنتر رو ندارند و محدودیت هایی دارند که در کار باهاشون کم کم ملاحظه می کنید (مشکلاتی که هر Colo ای داره، نه فقط این شرکت).
اگر دنبال وارز هستید، دیتاسنتر های چینی و روسی رو میتونید انتخاب کنید.
اگر دنبال کیفیت و گیر کمتر به موارد copyright هستید، میتونید leaseweb رو انتخاب کنید.
اگر حتماً وارز در هلند می خواید، فکر کنم تنها راهتون آلتوس هست و به دلیل اینکه نیاز های شما رو براورده می کنه، پس برای شما بهترین خواهد بود.
با تشکر.
متشکر از جناب اریا همون لیزوب انتخاب شد
از همه دوستان هم ممنون