پاسخ : مشکل ارسال ایمیل تابع mail
سلام
این نتیجه telnet به آیپی اوت لوک 207.46.8.167 که تو ایمیل Reject بود.
نقل قول:
telnet 207.46.8.167 25
Trying 207.46.8.167...
Connected to 207.46.8.167.
Escape character is '^]'.
220 BAY004-MC5F17.hotmail.com Sending unsolicited commercial or bulk e-mail to Microsoft's computer network is prohibited. Other restrictions are found at
http://privacy.microsoft.com/en-us/anti-spam.mspx. Sun, 8 Nov 2015 04:46:42 -0800
Connection closed by foreign host.
مشکل از کجاست؟
پیرو تایپیک اولتون
من هم از همون تابع mail استفاده می کنم مشکلی نداره با هیچ کدوم از سرویس دهندگان .
موفق باشید .
خوب این واضح هست که از نتورک شما ایمیل انبوه به سمت مایکروسافت ارسال می شود
220 BAY004-MC5F17.hotmail.com Sending unsolicited commercial or bulk e-mail to Microsoft's computer network is prohibited. Other restrictions are found at http://privacy.microsoft.com/en-us/anti-spam.mspx. Sun, 8 Nov 2015 04:46:42 -0800
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Woshka
خوب این واضح هست که از نتورک شما ایمیل انبوه به سمت مایکروسافت ارسال می شود
220 BAY004-MC5F17.hotmail.com
Sending unsolicited commercial or bulk e-mail to Microsoft's computer network is prohibited. Other restrictions are found at
http://privacy.microsoft.com/en-us/anti-spam.mspx. Sun, 8 Nov 2015 04:46:42 -0800
والا سرور رو تازه یه ماهه از میهن وب هاست خریدم.
خودم تا حالا هیچ ارسال ایمیلی گروهی خبرنامه ای چیزی نداشتم.
از قسمت Show All Users دایرکت ادمین هم تعداد ایمیل های ارسالی یوزر ها رو که می دیدم بیشتری ایمیل مال یه یوزر بود که 3 ایمیل ارسال کرده بود.
حالا من نمی دونم چطوری با 3 تا ایمیل آیپی میره تو بلک لیست معلوم نیست.
الان به نظرتون باید چی کار کنم؟
بعد آخه فقط اوت لوک که نیست ایمیل ها برای یاهو هم نمیره یعنی حتی spam هم نمیشه کلاً برای یاهو نمیره.
ببینید بازم مشگم مشکل از سرور نیست چون دقیق همین مشکل رو تو نمایندگی هاست نت افراز هم داشتم.
به امید اینکه این مشکل نباشه اومدم رو سرور مجازی میهن وب هاست اما ظاهراً مشکل از جای دیگه است.
- - - Updated - - -
راستی نیاز به تلنت هم نبود توی همون ایمیل که در پست اول گفتم این جمله رو توجه نکرده بودم:
نقل قول:
Unfortunately, messages from 136.243.218.17 weren't sent. Please contact your Internet service provider since part of their network is on our block list
یعنی سرور من تو block list است.
اما اگرم بوده از اول بوده یعنی کاری من نکردم.
چطوری میشه از بلک لیست درش بیارم؟
اول هم اولین چیزی که پرسیدم این بود که آیا کل آی پی های این کلاس را خودتان استفاده می کنید یا خیر
چون وی پی اس گرفته اید پس یک آی پی از یک کلاس با چند آی پی دیگر که ممکن است اسپم می فرستند دریافت کرده اید
خود این آی پی در DNSBL ها لیست نشده ولی آی پی های مجاور آن لیست شده
چون SMTP یک سرویس Connection Oriented هست و از TCP استفاده می کنه این برای میل سرور ها کاری نداری آی پی های مجاور آن را نیز بررسی کنند
میل سرور های بزرگ مثل یاهو اوتلوک و گوگل یک مکانیزم شناسایی اسپم داخلی دارند که بر اساس آی پی های مجاور نیز شما را بلاک می کنند
چون شرکت مایکروسافت و یاهو در بعضی سرویس هایشان ادقام شده اند احتمالا از یک سیستم شناسایی اسپم مشترک استفاده می کنند که بر اساس آی پی های مجاور هم شما را بلاک می کنند
از یک کلاس آی پی دیگر استفاده کنید که آی پی های اسپمر در آن نباشند مشکلتان حل خواهد شد
خیلی ممنون فقط ببخشید من نفهمیدم یعنی دقیق چی کار کنم؟
کلاس آی پی یعنی چی؟
این آی پی رو میهن وب هاست بهم داده یعنی بگم یه آی پی دیگه بهم بدن؟ آخه من از این آی پی در نیم سرور هام و لایسنس دایرکت ادمین و... استفاده کردم.
میشه لطفا عامیانه توضیح بدین که الان باید چی کار کنم؟
خیلی ممنون.
مثلا
آی پی شما 100.150.150.0/28
یعنی 16 آی پی
Getway=100.150.150.1
subnet=255.255.255.240
و آی پی مثلا
100.150.150.2 را شما استفاده می کنید
حالا بقیه آی پی ها یعنی
100.150.150.3
100.150.150.4
100.150.150.5
.
.
در حال ارسال اسپم شدید هستند که به خاطر همجواری شما با این آی پی ها، آی پی شما را نیز به عنوان اسپم شناسایی کرده اند
بنابراین باید کلاس آی پیتان را عوض کنید یعنی درخواست یک آی پی از کلاس جدیدی از سرویس دهنده تان بگیرید
این مسئولیت صاحب آی پی هست که از عدم ارسال هر گونه از آی پی ها اطمینان حاصل کند
مثلا ما هر روز بلک لیست ها را برای تمامی رینج ها به صورت یک برنامه تسک در آورده ایم که در صورت لیست شدن اخطار دریافت می کنیم تا چنین مشکلی برای کسی که فقط یک آی پی از آی پی های یک رنج دارد مشکلی در مورد اسپم شدن پیش نیاید
کاری که می کنید این است که به سرویس دهنده ایمیل بزنید و درخواست یک آی پی از یک رنج جدید بدهید
همچنین می توانید یک /30 انختصاصی کامل درخواست کنید که تمامی رینج توسط خود شما مدیریت شود
ببخشید ولی آی پی سرور من اینی که نوشتید نیست اینه 136.243.218.17
یعنی الان من بگم یه آی پی دیگه بهم بدن؟
بعد از کجا بفهمم اون آی پی دیگه تو بلک لیست نیست؟
بعد یه رنج آی پی 30 تایی که گفتید هزینه اش چقدره؟
اون رو به عنوان مثلا خدمتتون عرض کردم
بگید از یک سابنت جدید بهند
برای مهکم کاری بگوید /30 که دو عدد آی پی قابل استفاده دارد که از یک سابنت اختصاصی برای شما می باشد
می توانید در لینک زیر سابنت های مختلف را مشاهده کنید
http://kthx.at/subnetmask/
والا من که بازم درست حالیم نشد چی به چیه اما برای پشتیبانی میهن وب هاست توضیح دادم و لینک همین تاپیک هم فرستادم تا اونا از صحبت های شما بفهمن مشکل من چیه.