پاسخ : مشکل با پار س انلاین
با این صحبت هایی که شد خیلی شیک و سنگین از شرکت دیگه سرویس اینترنت بگیرید قبلی هم درخاست جمع اوری بدید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanyeganeh
یکی از دلایل قطعی SNR یا همون سیگنال به نویز هست. اگر سرعت اینترنت شما بالا بشه به همان نسبت هم باید SNR بالا باشه
البته شرکت ارائه دهنده باید بررسی کنه و بیخودی به خاطر پول بیشتر سرویس پرسرعت نده (که البته بعدپول گرفتن چک میکنن اکثرا)
مثلا اگر SNR تون زیر 20 هست نباید از 2مگ بیشتر سرویس تهیه کنید!
شما اینوچک کن به احتمال زیاد از این هست
راجع به کم شدن گیگ هم 1. wifi رو خاموش کن و فقط از سیمش استفاده کن بعد نرم افزاری مثل networx بزن ببین مصرفی که اون میزنه با شرکت ه یکی هست یاخیر
به احتمال زیاد هک شده اید که باید در تنظیمات مودم خود موارد امنیتی رو لحاظ کنید
الان خیلی راحت میشه پسورد خیلی از مودم هارو 3سوت ه زد :)
لطفامواردی که گفته شد روچک بکنید
به دلایل امنیتی نمیتونم بگم پسوردم چه مدلی هست ولی این اطمینان میدم که هک نشدم به راحتیا هم هک نمیشم مگر اینکه یکی بیاد سه ما شبانه روز وقت بزاره که بشینه سیگنال رو اسکن کنه که اینم محاله چون کسی نمیاد اینکارو بکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n4ser
به دلایل امنیتی نمیتونم بگم پسوردم چه مدلی هست ولی این اطمینان میدم که هک نشدم به راحتیا هم هک نمیشم مگر اینکه یکی بیاد سه ما شبانه روز وقت بزاره که بشینه سیگنال رو اسکن کنه که اینم محاله چون کسی نمیاد اینکارو بکنه
شما ادرس بده من بیام سه سوته هکت کنم :)
از شوخی گذشته اون لینکی که دوستان ارائه دادند از انجمن پرشین تولز همه چیز رو اشکار میکنه
شما هم بهترهاز جای دیگه سرویس بگیرین
درحال حاظر بهترین سرویس دهنده مخابرات هست که داره از ضریب نفوذش استفاده میکنه
برقرار باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanyeganeh
شما ادرس بده من بیام سه سوته هکت کنم :)
از شوخی گذشته اون لینکی که دوستان ارائه دادند از انجمن پرشین تولز همه چیز رو اشکار میکنه
شما هم بهترهاز جای دیگه سرویس بگیرین
درحال حاظر بهترین سرویس دهنده مخابرات هست که داره از ضریب نفوذش استفاده میکنه
برقرار باشید
عزیزمن ادعا نمیکنم ولی بیشتر عمرمو تو نت گذروندم و با خیلی افراد که کارشون امنیت و هک بوده سرکار داشتم خاستی ادرسم میدم ولی من به این راحتیا هک نمیشم بعدشم کدوم لینک پرشین تولز؟ مخابرات کی گفتی خوبه؟ پشتیبانیش داغونه
سلام به نظرمن برو اسیاتک یا های وب
که اسیاتک از همه بهتره ولی حجم های وب ارزونتره
بهترین شاتل و های وب هست پشتیبان هاشون با شخصیت مخصوصا شاتل فوش هم بدی چیزی نمیگند
ببخشید دوستان من خیلی ادیتتون کردم بابت این تاپیک بالا اوردم سوالم این هست من امروز مجدد برای چندومبن بار نتم قطع شد پینگ گرفتم از 8 8 8 8 و 4 22 4 تایم اون داد زنگ زدمبه شرکت کارشناس پینگ میگیره میگه پینگتون 180 میزنه اون وقت من اینجا تایم اوت دارم دفعه قبل نتم قطع شد زنگ زدم گفتم که قطعه؟ میگن شما که وصلی الان؟ لازم به ذکر میباشم که از دیروز با سیم وصلم روز های قبل بی سیم وصل بودم و snr margin line atention در بهترین حالت هست تکون هم نمیخوره چه وقتی که وصلم و چه وقتی که قطع میشم اینا یعنی چی؟ ایا اون چیزی که نت همرو کنترول میکنه نرم دستگاه سرور حالا هرچی ممکنه خطا داشته باشه؟ ما از مخابرات حداکثر 2 کیلومتر بیشتر فاطله هم نداریم که بگیم حالا ب اثر طولانی بودن راه سیگنال خط تخریب میشه من موندم چرا قطعی دارم یک ماه پیش که هروز ساعت حدودا 2 تا 5 قطع میشد این حالت ها چه معنی میده؟
من پارس آنلاینم هیچ کدوم از این مشکلات رو ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n4ser
من الن سه ماه از پارس انلاین اینترنت دارم اولش با حجم خوری شد بعدش با تبلیغات مزخرفش الان با قطعی های پی در پی خدا وکیلی خسته شدم قطعی زیاد داره روز به روزم داره بدتر میشه شرکت به این عظمت اخه این مشکلات واغعا عجیبه اینا به کنار وقتی قطع میشه دیگه با ریست مودم هم وصل نمیشه اینقد باید منتطر باشم تا خودش وصل بشه به کارشناس در میون گداشتم همه اینارو برای هرکدوم یک بهانه اوردن طرز برخوردشون جوری بود که انگار ما از پشت کوه اومدیم نمیدونیم نت چیه
برای حجم خوری میگن سیسمتون ویروسیه ؟ اخه ویروس مگه میتونه تو یک روز 12 گیگ حجم بخوره؟ برای قطعو وصلی میگن مشکل از مودم یا سیم کشی خونس گفتن line atention و snr در بهترین وضعیته برای تبلیغات سکوت کردن چیزی نگفتن
خب اگر مشکل از سیم کشی خونس مودم مستقیم به دوشاخ مخابرات وصله
الان واغعا دیگه اعصابم خورده ایا راه حلی هست مشکلم بر طرف بشه؟
قصد بدنام کردن شرکت رو ندارم ولی واغعا نمیدونم چیکار کنم گفتم شاید شما اساتید بتونید کمک کنید
با یک نرم افزار مدیریت شبکه مانند DU Meter مصرفتان را چک کنید
چک کنید WPS مودم شما نیز خاموش باشد یا برای تست مستقیم با lan متصل شوید و AP را دیسیبل کنید
من الن 7 روزه ترافیکم تو پازس انلاین تموم شده دارم از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم تو این هفت روز کل مصرفم 3 گیگ یوده در صورتی که در پارس انلاین مصرفم طی هفت روز 10 گیگ استفاده میشه؟ این الان یعنی چی؟ قبلانم با ایرانسل ماهی 20 گیگ ترافیک میخریدم اخر ماه اضاف هم میامد اما الان در پارس انلاین اینجور که حساب کردمن ماهی 40 تا 50 گیگ باید هزینه کنم در نتیجه میخوام مودم سیکارتی بگیرم از نت ایرانسل استفاده کنم اینجوری خیلی بهتره
اینم اضافه9 کنم من دقیقا روزی که ویندوز 10 دانلود کردم 3 گیگ و 780 مگ بودرفتم تو پنل برام 9گیگ 860 مگ ثبت شده بود در برنامه dun meter هم3 گیگ و 780 مگ بود از این شرکت قراره شکایت کنمX-(X-(X-(X-(