پاسخ : تجربه من در خرید یک سرور اختصاصی از رد استیشن (یک هفته قطعی پی در پی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hnikdel
سلام
من پنج شنبه هفته گذشته، از نماینده رد استیشن در ایران که نمیخوام اسمش رو بگم، افر سرور اختصاصیش رو خریداری کردم.
تا امروز خود نمایندش هم موفق نشده روش سی پنل نصب کنه بدلیل قطعی مکرر در این سرور.
دوستان لطفا نظرشون رو راجع به این دیتاسنتر بگن که ما بعدا بدونیم باید چیکار کنیم ادامه بدیم با این دیتاسنتر یا نه.
به عنوان یک نماینده و یک سرویس دهنده از کمپانی رداستیشن لازم می دونم از حقوق رداستیشن دفاع کنم و عدم تجربه ( نماینده ) را دلیل این امر بدونم ...
دیتاسنتر رد استیشن خیلی فهیم و مشتری مدار است و مطمئناً این مشکلات در چهارچوب کاری این دیتاسنتر نیست هیچوقت ... بار ها دیده شده است حتی تمام سخت افزار را به رایگان برای مشتری تغییر داده اند ...
در صورتی که هنوز مشکل حل نشده است برای بنده دسترسی ارسال کنید تا نتیجه مناسبی از مشکل براتون ارسال کنم. + و حل مشکل
admin@serverdl.com
serverdl.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
سلام
به عنوان یک نماینده و یک سرویس دهنده از کمپانی رداستیشن لازم می دونم از حقوق رداستیشن دفاع کنم و عدم تجربه ( نماینده ) را دلیل این امر بدونم ...
دیتاسنتر رد استیشن خیلی فهیم و مشتری مدار است و مطمئناً این مشکلات در چهارچوب کاری این دیتاسنتر نیست هیچوقت ... بار ها دیده شده است حتی تمام سخت افزار را به رایگان برای مشتری تغییر داده اند ...
در صورتی که هنوز مشکل حل نشده است برای بنده دسترسی ارسال کنید تا نتیجه مناسبی از مشکل براتون ارسال کنم. + و حل مشکل
admin@serverdl.com
serverdl.com
خودمون سی پنل نصب کردیم آخرش ارور میداد نشد. به نماینده هزینه دادیم بعد از 24 ساعت این پیام رو دادن:
نقل قول:
نصب سی پنل شروع شده
ولی متاسفانه کلی کندی هست به دلیل قطع میرور کانادا!
میرور کانادا کلا قطع هست
ان شا الله فردا سرورتون به صورت کامل تحویل داده می شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hnikdel
خودمون سی پنل نصب کردیم آخرش ارور میداد نشد. به نماینده هزینه دادیم بعد از 24 ساعت این پیام رو دادن:
اگر براتون مقدور است دسترسي براي بنده در ايميل ارسال كنيد تا براتون رفع كنيم و اين رو بدونيد به هيچ عنوان ميرور كانادا قطع نبوده !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hnikdel
سلام
من پنج شنبه هفته گذشته، از نماینده رد استیشن در ایران که نمیخوام اسمش رو بگم، افر سرور اختصاصیش رو خریداری کردم.
تا امروز خود نمایندش هم موفق نشده روش سی پنل نصب کنه بدلیل قطعی مکرر در این سرور.
دوستان لطفا نظرشون رو راجع به این دیتاسنتر بگن که ما بعدا بدونیم باید چیکار کنیم ادامه بدیم با این دیتاسنتر یا نه.
با توضیحاتی که ارائه فرمودید این مسئله صد درصد مربوط به خود نماینده است و ارتباطی به دیتا سنتر ندارد
البته با نظراتی که کاربران دیگر داده اند میشود به اینکه سرویس های این دیتا سنتر چگونه است پی بورد
اگر سرور مشکل داشته باشد که دیتا سنتر بدون چون و چرا در لحظه سرور را عوض میکند و این وظیفه نماینده است گه پیگیری کند
و توضیحی هم که بابت میرور کانادا دادید کاملا غیر منتطقی و گنگ میباشد چون میتوان دستی میرور را مشخص کرد
باز اگر کمکی از دست ما بر می آید به دلیل روابط قوی که با دیتا سنتر داریم در جهت تعویض سرور و سخت افزار اگر مشکل از دیتا سنتر بود اعلام فرمایید حتما پیگیری خواهیم کرد
موفق وپیروز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
اگر براتون مقدور است دسترسي براي بنده در ايميل ارسال كنيد تا براتون رفع كنيم و اين رو بدونيد به هيچ عنوان ميرور كانادا قطع نبوده !
اطلاعات ارسال شد.
رداستیشن یکی از بهترین دیتاسنترهاست با پشتیبانی و کیفیت عالی
مخصوصا مخصوصا بهترین نماینده و بهترین همکاری که باهاشون کار کردم تا حالا آلماهاست بوده که پشتیبانیشون عالی بودش برای من.
مشکلی که من خودم برای سرور درست کرده بودم رو پشتیبانی آلما هاست لطف کرد درستش کرد در حالی که اصلا ارتباطی با اونها نداشت این موضوع اونم بدون هزینه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
سلام
admin@serverdl.com
serverdl.com
بله رفتار رداستیشن و پشتیبانیش دقیقا برعکس رفتار شماست و بخاطر پوشش اشتباهات خودشون و گفته نشدن اونها تو انجمن مشتریشون رو تهدید به حذف اطلاعات و سرور نمیکنن!
درود
دیتاسنتر رداستیشن از نظر بنده بهترین دیتاسنتر اروپا هستند هم از پشتیبانی هم از قطعات سخت افزاری
شده بود هارد سرور ما مشکلی داشتید و به همین دلیل آقایی آرایش (آلما هاست) برای ما 4 ترابایت هارد رایگان گرفتند از دیتاسنتر
در این حد به مشتریان احترام میزارند و هواشون رو دارند
صبور باشید انشالله پیگیری از طرف نمایندتون حتما میشه
یاحق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hnikdel
نصب سی پنل شروع شده
ولی متاسفانه کلی کندی هست به دلیل قطع میرور کانادا!
میرور کانادا کلا قطع هست
ان شا الله فردا سرورتون به صورت کامل تحویل داده می شود
سلام
میرور کانادا الان 2 روزی هستش که نوسان داره . سرور خودمون دیشب با کندی شدیدی رو به رو بود ! آی پی سرور هم تایم اوت میداد اما سرور با کندی بسیار زیاد در دسترس بود
احتمالا این مشکل نه به دیتاسنتر ربط داشته باشه و نه به نماینده بنده خدا ... در هر صورت امیدوارم که مشکلتون حل بشه
دیتاسنتر رداستیشن به شدت دیتاسنتر مورد اعتمادی هستش . حدود دو سالی هستش که چندین سرور از این دیتاسنتر داریم و تاکنون هیچ مشکلی وجود نداشته . از نظر کیفیت به جرات میگم برترین هستش بین تمام دیتاسنتر های اروپا .
پیشنهاد بنده همکاری و درخواست راهنمایی از آلما هاست هستش ... از همه نظر تایید میشن .
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
سلام
میرور کانادا الان 2 روزی هستش که نوسان داره . سرور خودمون دیشب با کندی شدیدی رو به رو بود ! آی پی سرور هم تایم اوت میداد اما سرور با کندی بسیار زیاد در دسترس بود
احتمالا این مشکل نه به دیتاسنتر ربط داشته باشه و نه به نماینده بنده خدا ... در هر صورت امیدوارم که مشکلتون حل بشه
دیتاسنتر رداستیشن به شدت دیتاسنتر مورد اعتمادی هستش . حدود دو سالی هستش که چندین سرور از این دیتاسنتر داریم و تاکنون هیچ مشکلی وجود نداشته . از نظر کیفیت به جرات میگم برترین هستش بین تمام دیتاسنتر های اروپا .
پیشنهاد بنده همکاری و درخواست راهنمایی از آلما هاست هستش ... از همه نظر تایید میشن .
موفق باشید
دو روز چیه عزیز. من از جمعه این مشکل رو دارم. قطعی های پی در پی.