شایع شده بود بابت کانال و استیکر گیر میدهند
اما اختلالات از سمت خود تلگرام بوده
من با ****** تست کردم
در اکثر کشورا همین بوده
نمایش نسخه قابل چاپ
شایع شده بود بابت کانال و استیکر گیر میدهند
اما اختلالات از سمت خود تلگرام بوده
من با ****** تست کردم
در اکثر کشورا همین بوده
اینکه ربط داره یا نه فعلا از ما کسب مجوز نکردند.
وقتی ما می دونیم با اینکار ها این امکانات از ما گرفته میشه بهتر است که مراعات کنیم. بالاخره تا حدی باید به قوانین احترام گذاشت. مطمئن باشید مسئولین کشور چیزهایی می بینند که اگر من و شما می دیدیم یک شبه ***** می کردیم.
در هیچ جای دنیا از تکنولوژی فقط در جهت هرزه گری استفاده نمیشه. میشه ولی تمام استفاده این نیست.
امروز جلسه گرفته بودن ک تلگرام رو ***** کنن ؛ چند نفر حاضر نشدن تو جلسه ؛ ب تعویق افتاده !
حالا باید طی هفته های آتی نتیجه رو دید .
گرامی پوزش میخوام میشه بفرمایید مسئولین دقیقا چی میبینند, که ما نمیتونیم ببینیم؟!
با سپاس♥
- - - Updated - - -
بله درست میگید, حکومت هم میتونه در این راستا به کاربران تلگرام و همچنین مردم آموزش درست استفاده کردن بده! نه اینکه ***** کنه.
تا حالا از خودتون یا از دیگران پرسیدید که چه نفعی به شرکت های خارجی میرسه از اینکه میلیون ها دلار خدمات رایگان به ایرانی ها بدهند بدون اینکه یک دلار درآمد و سود از ایرانی ها نصیب شون بشه ؟!
این همون چیزیه که خیلی از مردم ایران نمیدونند و نمی بینند و متاسفانه فکر میکنند که غربی ها و شرقی ها عاشق چشم و ابروی ایرانی ها هستند ! که واسفا از این طرز تفکر ساده لوحانه بسیاری از ما ایرانی ها ......
:-| :-| :-|
میشه بفرمایید این شرکت ها ، از شرقی ها و غربی ها چه سودی نصیبشون میشه که از ایرانی ها بخواد نصیبشون بشه ؟
حتما این شرکت ها هم کار اسرائیل و آمریکا هستش که به اطلاعات کاربران ایرانی دست پیدا کنند ؟!! کل دنیا میخوان به نبوغ افرادی چون شما دست پیدا کنند ؟!
یک بیماری وجود داره توی اکثر ما ایرانی ها ، اون هم بیماری به نام خود بزرگ بینی !
هر تکنولوژی و هر علم جدیدی که میاد برای اینه که به اطلاعات و نبوغ ما ایرانی ها دسترسی پیدا کنه ! شما میشه بفرمایید اطلاعات چرت و پرت اکثر این بچه های 13-14 ساله ایرانی که 70 % این شبکه های اجتماعی رو تشکیل دادند به چه درد اون ها میخوره ؟ انگار که ایران جزء کشور ها تراز اول دنیاست و همه دانشمند و پروفسور تشریف دارند ، هر روز هم این نخبگان در این شبکه ها دور هم جمع میشن که علم خودشون رو به اشتراک بذارن و سایر کشور ها میخوان از علم ایران و این دانشمندان استفاده کنند و به اون درجه برسند ! یادآور میشم به شما که ما جزء کشور های جهان سوم هستیم ... جزء کشورهایی هستیم که حتی از کشور های همسایه نیز پایین تر به شمار می آییم ... کشور هایی مانند امارات ، ترکیه و... که کمتر از 100 قبل چیزی جز بیابان نبودند !
میلیون ها انسان در سر تا سر دنیا از این شبکه های بعضا اجتماعی استفاده میکنند ، اون هم رایگان ... شرکت هایی مثل فیس بوک ، اینستاگرام ، لاین ، تلگرام ، گوگل ، یاهو و... ما ایرانی ها هم جز کوچیکی از این جمعیت هستیم ... پس لطفا با حرف های بی سر و ته خود دیگران رو دچار تردید نفرمایید . شما مختار هستین که از هیچ شبکه ی اجتماعی استفاده نکنید ... ولی اجازه ندارید با اطلاعات اشتباه خودتون دیگران رو دچار تردید کنید
اتفاقا سوال همینه .. تلگرام از فعالیت کاربران مقیم ایران چه سودی عایدش میشه ؟
فیس بوک تبلیغات و ... در سطح دنیا دارند. برای کاربر ایرانی چه چیزی می خوان تبلیغ کنند که ما بتونیم اون رو خریداری کنیم ؟
می دونید 14 - 15 ملیون کاربر چه حجم سرور و ترافیک مصرف می کنه ؟ در دنیای سرمایه داری امروز که 1 دلار رو جایی سرمایه گذاری می کنند که که 100 دلار بازگشت داشته باشه (فضا) این سرمایه رو برای چه موردی دارند انجام می دند ؟
دچار پیش قضاوت نشید من نه روشنفکر هستم نه اون وری ... به عنوان بی طرف دارم سوال می کنم. بود و نبود تلگرام و ... برایم فرقی ندارد. نه بودش و نه نبودش . ولی این سوالات به هر حال مطرح هستند.
دوست عزیز این سوال رو من خودم پرسیدم !
(( میشه بفرمایید این شرکت ها ، از شرقی ها و غربی ها چه سودی نصیبشون میشه که از ایرانی ها بخواد نصیبشون بشه ؟ ))
شما میشه بفرمایید همین شرکت تلگرام از افراد خارجی چه سودی نصیبشون میشه ؟ که از ایرانی بخواد نصیبش بشه ؟
شما یک فرد ایرانی رو در نظر بگیرید ، برنامه اجتماعی که رایگان هستش رو نصب میکنه و استفاده میکنه چون اون فرد برای اون شرکت سودی نداره اون شرکت نباید اجازه بده که اون کاربر استفاده کنه ؟؟ حالا این مورد رو در حجم وسیع تری مثل کشور در نظر بگیرید
در مورد تبلیغات ، تبلیغات یاهو و گوگل و فیس بوک هم به درد امثال ما ایران ها نمیخوره ... با این حال چرا به کاربران ایرانی سرویس میدن ؟
دوست عزیز به نظر من یک عمومیت وجود داره ، یک شرکتی که خدمات رایگان میده ممکنه از همه کشور ها سودی عایدش نشه و این فقط به کشور ایران بر نمیگرده ، ممکنه از افغانستان و پاکستان و عراق و... هم سودی نصیبش نشه ، اما سود اون شرکت از کشورهای دیگه تامین میشه !
متاسفانه ما فکر میکنیم هر جایی که سود داره باید همونجا باشیم که این طرز فکر برای کشور های جهان اولی وجود نداره ! 4 تا کشور بی سود در مقابل 4 تا کشور سود ده !
امیدوارم که منظورم رو درست رسونده باشم
با همه حرف های عوامانه ای که تفضل فرمودید، هنوز جواب سوال من رو ندادید !
ولی مطمئن باشید که همه اصطلاحاتی مانند " ایران جهان سومی و عقب مانده و ... " که توسط عده ای مزدور داخلی و خارجی در حلق شماها کرده اند، برای منکوب کردن ایرانی ها و کشورهایی امثال ما می باشد که ما خودمان هم خودمان و همه فرهنگ و تاریخ و تمدن مان را تحقیر کنیم و آنها هم از همین تحقیر شدن های ما نهایت لذت و منفعت را ببرند و تمدن بی اصل و ریشه شان را به رخ ما بکشند و ما را وحشی و عقب مانده جلوه بدهند و با همین توجیه ها ، کشورهای ما را غارت و استثمار کنند.
ضمنا اگر ایران و ایرانی ها ارزش نداشتند ، مطمئن باشید که هیچ شرکت خارجی میلیون ها دلار هزینه دیتاسنتر و پهنای باند حرام ما ایرانی ها نمیکرد، پس مطمئن باشید که طمعی دارند و طمع شان آنقدر گوناگون هست که اگر آنها را توضیح بدهم امثال شما قدرت هضم آنها را نخواهید داشت و مساله را به سیاست و جناح بندی های سیاسی و ... می کشانید و به همین خاطر از ادامه این بحث خودداری می کنم چون این انجمن کشش و اجازه مطرح کردن این مباحث را ندارد /.
جالبه خود روسیه که این رو ساخته رتبه اش 3.4 هست واقعا ایرانی ها درخشیدن در این نرم افزار