پاسخ : راهنمایی برای خرید سرور اختصاصی یک دانشگاه
کد:
CPU : Xeon L3426
Ram : 4GB DDR3 ECC
HDD : 2 × 1TB with raid 1
BW : 5TB
Connection : 100MBPS
قیمت 160.000 تومان در ماه
همین سرور با 8 گیگ رم میشه 170.000 تومان در ماه
هزینه ارتقا به کانکشن 1GBPS ماهیانه 15 تومان
هزینه لایسنس windows Server 2003 Enterprise هم ماهیانه 15 تومان
آپتایم : 99.5
سلام.
تا جایی که مطلع هستم، دستگاه های دولتی اجازه هاست کردن سایت در شبکه های خارج از ایران ندارند!
همینطور این شرکت ها قرارداد رسمی لازم دارند به همراه ثابقه کاری بالا و شرکت ثبت با بیش از 4 سال تجربه فعالیت (حداقل) و به همین دلیل بود که بهترین راه تماس گرفتن با شرکت های خاصی هست که این شرایط رو دارند.
ولی اگر دانشگاه طرف قرارداد شما از این موارد پیروی نمی کنند (به هر دلیل) تنها راه حل شما خرید سرور از دیتاسنتر های آمریکایی هست چون هزینه مناسبتری دارند و کیفیت و uptime هم به صورت 100% خواهد بود که در هیچ دیتاسنتری در اروپا همچین تظمینی داده نمیشه و یا تحت SLA های مختلف هست که باز هم چیزی رو عوض نمی کنه!
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
تا جایی که مطلع هستم، دستگاه های دولتی اجازه هاست کردن سایت در شبکه های خارج از ایران ندارند!
همینطور این شرکت ها قرارداد رسمی لازم دارند به همراه ثابقه کاری بالا و شرکت ثبت با بیش از 4 سال تجربه فعالیت (حداقل) و به همین دلیل بود که بهترین راه تماس گرفتن با شرکت های خاصی هست که این شرایط رو دارند.
ولی اگر دانشگاه طرف قرارداد شما از این موارد پیروی نمی کنند (به هر دلیل) تنها راه حل شما خرید سرور از دیتاسنتر های آمریکایی هست چون هزینه مناسبتری دارند و کیفیت و uptime هم به صورت 100% خواهد بود که در هیچ دیتاسنتری در اروپا همچین تظمینی داده نمیشه و یا تحت SLA های مختلف هست که باز هم چیزی رو عوض نمی کنه!
با تشکر.
دانشگاه دولتی نیست و جزو دانشگاهای غیر انتفاعی هست
قرار بر این شده که سامانه انتخاب واحد در سرور خارجی قرار گیرد اما پرتال دانشگاه روی هاست ایرانی است .
آمریکا پینگ تایم خوبی با ایران نداره و همچنین قضیه تحریم ها نگرانی رو بیشتر میکنه .
سلام
سرورهای اختصاصی در ایران رو من پیشنهاد می کنم برای اینکار
بسیار قدرتمند و با پورت بسیار بالا برای بازدیدهای آنی
همانطور که می دانید دیتاسنتری که رک ما در آن قرار دارد افرانت ثبت نام دانشگاه آزاد اسلامی و یا اعلام نتایج را به راحتی کاور می کند.
ParsDev.Ir -
ارادتمند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
root
سلام
سرورهای اختصاصی در ایران رو من پیشنهاد می کنم برای اینکار
بسیار قدرتمند و با پورت بسیار بالا برای بازدیدهای آنی
همانطور که می دانید دیتاسنتری که رک ما در آن قرار دارد افرانت ثبت نام دانشگاه آزاد اسلامی و یا اعلام نتایج را به راحتی کاور می کند.
ParsDev.Ir -
ارادتمند
لطفا سرعت درگاه اینترنتی را ذکر کنید نه سرعت کارت شبکه .
Upload , Download ؟
سلام
تا 100 مگابیت بر ثانیه شما می توانید دانلود و آپلود داشته باشید
این کارت شبکه نیست پورتی است که به رک ما وصل است
ارادتمند
من برای شما خرید از ParsDev.Ir اقای root رو پیشنهاد میکنم. ولی اگه سرور خارجی، با امنیت بالا و کیفیت عالی میخواهید از هتزنر در خدمتیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
root
سلام
تا 100 مگابیت بر ثانیه شما می توانید دانلود و آپلود داشته باشید
این کارت شبکه نیست پورتی است که به رک ما وصل است
ارادتمند
کل پورت افرانت 330 مگ هست !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
andishe
کل پورت افرانت 330 مگ هست !
سلام.
این تاپیک در مورد کل پهنای باند دیتاسنتر افرانت نیست!
اگر صحبتی دارید، با مدارک کامل از جمله Network Map - Speed Test - Port Resolution و ... در یک تاپیک مجزا ارائه کنید.
اگر هم نظر شخصی شما این هست و پایه علمی نداره (یا حتی اگر داره) این مورد رو باید از طریق پیغام خصوصی به شخص اطلاع بدید.
در صورت تکرار اسپم در تاپیک ها، اخطار خواهید گرفت.
با تشکر.
با سلام
پیشنهاد ما iweb کانادا هست.
پارمیس هاست سرور ویندوز شما را خریداری و پیکره بندی می نماید.