پاسخ : سرور اختصاصی یا نمایندگی؟
سلام
قطعا سرور اختصاصی بهتر از نمایندگی هست ولی به شرط اینکه توانایی لازم جهت مدیریت سرور رو داشته باشید
در غیر این صورت بهتر هست نمایندگی تهیه کنید. راه کارهایی نیز وجود دارد که معلوم نشود شما نماینده هستید
در مورد هزینه لایسنس هم سی پنل اختصاصی 35 دلار کلود 12 دلار و لایت اسپید از 15 دلار شروع خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein1210
سلام
دوستان چنتا سوال داشتم خدمتون
ببین برای ایجاد هاستینگ بهتره که اول با نمایندگی شروع کنیم یا اینکه همون اول با سرور اختصاصی شروع کنیم؟
اگر نمایندگی استفاده کنیم کاربر میتونه متوجه بشه که ما سرور نداریم و نمایندگی هستیم خوب این خوب نیست برای صاحب هاستینگ
و اما درباره سرور اختصاصی
مثلا میشه برای شروع از سرور اختصاصی با مشخصات پایین استفاده کرده و مشتری که زیاد شد میشه ارتقا داد؟ یا اینکه باید یه سرور دیگه با مشخصات بالاتر بخریم؟
و اینکه یه سرور معمولی(مشخصات معمولی) با هزینه ماهانه لایسنس سیپنل و لایت اسپید و کولود لینوکس و خود سرور چقدر میشه به صورت ماهانه؟
واینکه برای جذب مشتری تبلیغات بهتره یا اینکه قالب رو از نظر سئو و ......
بهینه کنن
چون من تبلیغات هاستینگ ها رو خیلی کم داخل سایتا دیدم
ببخشید که زیاد تایپ شد
دوست گلم بازم میگم بهترین کار برای شما که استارتر هستی اینه
یک ریسلر دایرکت ادمین
و یک ریسلر سی پنل و یا مسترریسلر تهیه کنید
بعد بیشتر هزینه و وقتتو بزاری برای تبلیغ
بعد از این که احساس کردی یوزر هات به اندازه کافی رسید یه سرور بگیری که بتونی هزینه ماهانه سرور رو بدی
از الان سرور بخوای بگیری کم کمش سرور معمولی 100ت برات در میاد با پول کانف.. لایسنس و ... اینم کم کمش
پس بهترین کار خرید ریسلره ^_^ یا علی
با سلام
من بهتون نمایندگی میدم بدون هزینه تا کاربر جذب کنید
اساک سرور
asakserver.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein1210
اگر نمایندگی استفاده کنیم کاربر میتونه متوجه بشه که ما سرور نداریم و نمایندگی هستیم خوب این خوب نیست برای صاحب هاستینگ
دروغ به کاربر باعث میشه هیچوقت نتونید در این شغل موفق پیش برید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98M!zban
دروغ به کاربر باعث میشه هیچوقت نتونید در این شغل موفق پیش برید
بله درسته من هم دقیقا رو همین موضوع هستم
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
با تشکر از همه دوستانی که نظراتشون رو گفتن
ببینید من چون گفتم سرور اختصاصی برای این بود که هم اوایل هست یه خورده آشنایی دارم با سرور تا مشتری بیاد گفتم که یه خورده با سرور کار کنم و هم اینکه به گفته دوستمون دروغ به مشتری نگم
پس اگر سرور اختصاصی بگیرم یه چیزی حدودا ماهی 250 باید برای سرور معمولی و لایسنس ها خرج کنم درسته؟
خوب با گرفتن نمایندگی خوب و آی پی اختصاصی کاربر نمیتونه متوجه بشه که نمایندگی هستیم؟
به نظرتون سئوی سایت میتونه تاثیر گذار باشه بیشتر یا تبلیغات زیاد؟
با همه ی این تفاصیل تبلیغات و انجام دادن سئوی سایت از زمان استارت تا چند ماه زمان میبره که مشتری بیاد -منظورم اینکه حداقلش خرجشو دربیاره یا اینکه به سود دهی برسه؟
دوست عزيز براي شروع ماه اول نمايندگي بگيري بهتر از سروره چون اگه سرور بخري پولش در نياد شايد ضرر كني بعدش سايت رو ببندي و پشيمون بشي پس براي سئو كردن و تبليغات يا يك سرور مجازي بخر يا يه نمايندگي به نظر من نمايندگي معتبرتره
Sent from my iPhone using Tapatalk