پاسخ : فروش سیم کارت با شماره انگلستان با قیمت خیلی پایین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzgostar
هنوز موجود دارید؟
250 یورو مار را بیار بده
من خودم از این سیم کارت ها بهت مجانی می دم
خب الان خود وردسیم داره 3 سیم کارت میده 20 پوند !
سلام
لطفا اگر موجود هست قیمت + یه راه ارتباطی (شماره تماس)
برای بنده ارسال کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParnianData
سلام
لطفا اگر موجود هست قیمت + یه راه ارتباطی (شماره تماس)
برای بنده ارسال کنید
شماره تلفن درج شده بله موجود هستش
در خدمتم
تلفن پیام خصوصی داده شد
- - - Updated - - -
گرامی اون 3 سیم کارت نیست 3 حالت سیم کارت در 1 سیم کارت یعنی سیم کارت رو در 3 حالت در آورده standard, micro and nano
شما وقتی سیم کارت رو خریدین احتیاج به قیچی کردنش برای گوشی هایی که میکرو و نانو میخوره ندارین درضمن هزینه پستی هم شاملش میشه که بالای 20 پوند خواهد شد و قیمت بالایی پیدا خواهد کرد ضمن اینکه خیلی طول خواهد کشید که به دستتون برسه
سلام
دوست عزیز تو ایران هست فقط به اپراتور های ایران وصل میشه دیگه؟
ما بخواییم از اینترنتش استفاده کنیم باید مثلا وصل شیم به ایرانسل یا رایتل که سرعت نت هم میشه همون سرعت اپراتور
درست میگم؟
اپیراتورهای خارجی و نمیتونه بگیره؟
مهندس شماره ها مشخص هستن؟امکانش واریز وجه بعد از تحویل در محل هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
exchange
مهندس شماره ها مشخص هستن؟امکانش واریز وجه بعد از تحویل در محل هست؟
درود
بله مشخصه
نه متاسفانه اگر دوست داشتین بفرمایید که عکس از پنل اینترنتی سیم کارت پیام خصوصی کنم خدمتتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
korosh-eghbali
شماره تلفن درج شده بله موجود هستش
در خدمتم
تلفن پیام خصوصی داده شد
- - - Updated - - -
گرامی اون 3 سیم کارت نیست 3 حالت سیم کارت در 1 سیم کارت یعنی سیم کارت رو در 3 حالت در آورده standard, micro and nano
شما وقتی سیم کارت رو خریدین احتیاج به قیچی کردنش برای گوشی هایی که میکرو و نانو میخوره ندارین درضمن هزینه پستی هم شاملش میشه که بالای 20 پوند خواهد شد و قیمت بالایی پیدا خواهد کرد ضمن اینکه خیلی طول خواهد کشید که به دستتون برسه
بله منظور منم همین بود بهرحال برا شما 2تیکه هستش ! هزینه پستی هم فقط به یک خرید میخوره و گرون در بیاد نه برای من که 20 تا یکجا سفارش دادم !! 18 روزه هم بدستم رسید !!!
آخرین بار که از ورلد سیم استفاده کردم گفتند که ارسال و دریافت پیام در ایران مسدود شده تست کردید ؟
دوست عزیز این موضوع رو لطفا 100 % چک کنید که به دلیل محدودیت ها مخابرات ما بعضی اس ام اس ها به دست ما نمی رسه ایا با این سیم کارت ها محدودیت ها برداشته میشه یا نه ؟
الان که برنامه استیج میزاره و شماره هاشون مسدود می کنن شما می تونی تست کنی ببینی مسدود هست یا نه ؟ البته نمی شه گفت 100 % محدودیت نداره ولی تست خوبی هست اگه انجام بدی؟ خبرشو به ما بدی .
بجای شماره اسکایپ که می خوام بگیرم خوب این که خیلی بهتره اگه محدودیت مخابراتی نداشته باشه؟