س
خوب تو تنظیمات مودم مشخص کنین از دی ان اس سرورهای گوگل استفاده کنه سیستم
اگر با دی ان اس سرورهای دیفالت مشکل دارین.
ارادت
نمایش نسخه قابل چاپ
س
خوب تو تنظیمات مودم مشخص کنین از دی ان اس سرورهای گوگل استفاده کنه سیستم
اگر با دی ان اس سرورهای دیفالت مشکل دارین.
ارادت
دوست عزیز اگر مخابرات استفاده کنن خودکار یک ان اس روی ان اس های گوگل میره (معمولا 8.8.8.8 یا 8.8.4.4 ) + اون یکی دیگه رو هم عوض کنن ای پی میپره و نت قطع میشه.
دوستان از کش سیستم نیست !
همین الان با یه isp دیگه با همون سیستم و مرورگر سایتو باز کردم باز شد !
- - - Updated - - -
دوستان از کش سیستم نیست !
همین الان با یه ISP دیگه با همون سیستم و مرورگر سایتو باز کردم باز شد !
داخل تنظیمات کارت شبکه از DNS سرورهای جهانی مثل 8.8.8.8 استفاده کنید و بعد سایت را با آدرس مثلا domain.ir/? باز کنید. یعنی ته آدرس سایتتون یک علامت سوال اضافه کنید.
در این حالت به احتمال زیاد بتونید کش سرور را دور بزنید.
سلام
دست رو دلم گذاشتی که خونه.
من مخابرات 512 نامحدود تهران رو دارم یعنی نمیشه توی روز چند ساعتی قطع نباشه حالا قطعی هم اینطوری نه که همه سایت ها قطع بشه ها نه سایت هایی که همیشه بازشون میکنم مثل انجمن ها باز میشن اما مثلاً بخوایم یه سایت جدید باز کنیم یا سایتی که به ندرت واردش میشیم رو باز کنیم همش قطعه و توی حالت Looking up مرورگر گیر میکنه و حتی ping هم نداره.من مطمئنم اون سایت ها قطع نیستن چون اولاً تعداد خیلی زیادی سایت هست که برای من در ساعاتی خاص قطع میشه و دوماً با این سایت http://downforeveryoneorjustme.com/ چک کردم فقط برای من قطع بوده.
حالا قطعی به کنار همین کش DNS واقعاً اعصاب خورد کنه من DNS های دامنه COM. رو عوض میکنم که 10 دقیقه ای اعمال میشه اما چندین ساعت طول میکشه تا اعمال بشه یا میرم تو هاستم یه A Record اضافه میکنم با اینکه اون A Record تو اکثر سایت های تست سایت باز میشه اما برای خودم کلی طول میکشه تا بیاد.
اما من بیشتر به جای کش DNS از قطعی های روزانه رنج می برم.تلفن 2020 هم زنگ میزنم فقط صبح ها بر میداره که صبح ها اینترنت من خوبه و قطعی نداره اپراتور هم میگه هر وقت قطعی داشت زنگ بزن بهش میگم من ظهر و عصر تماس میگیرم 40 دقیقه پشت خط می مونم جواب نمیدید میگه ما 24 ساعته هستیم! من یه بار نتونستم عصر ها به 2020 تماس بگیرم و مشکلم رو بگم.تازه مطمئنم اگر بگم هم میگه آره مشکل از سرور های ماست و بدون هیچ حرف اضافه قطع میکنه (چون تجربه دقیق همین مکالمه رو با یکی از اپراتور های خانم مخابرات داشتم)
واقعاً مخابرات تنها مزیتش فقط قیمت خوبش هست وگرنه از همه لحاظ انگشت کوچکه شرکت های خصوصی هم نمیشه.
سلام
یه برنامه هست به اسم دی ان اس جامپر
خیلی سبکه
نصب کن بعد دی ان اس رو بذار رو گوگل یا اپن دی ان اس
بعد دیگه کش نداری
- - - Updated - - -
مشکل شما ممکنه از مرورگرت هم باشه عزیز
الان تازه بعد 3 روز ست شد روی سرور جدید ! :))=p~
ممکن هم هست از سوی شما باشه این مشکل عزیز
با سلام برای حل این مشکل شما وارد نتورک در کنترل پنلکامپیوترتون شوید وارد ایپی دستی شوید و تیک دی ان اس رو زده به اولی این دی ان اس رو بدید به احتمال 90 درصد حل میشه وسیو کنید
4.2.2.4