پیشنهاد میکنم اگر بدلیل عدم رضایت شما از هاستینگ فعلی اصلا به سمت سرور مجازی نرید و فقط هاستینگ خودتون رو عوض کنید هاستینگ های ایرانی خوبی میتونید پیدا کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
پیشنهاد میکنم اگر بدلیل عدم رضایت شما از هاستینگ فعلی اصلا به سمت سرور مجازی نرید و فقط هاستینگ خودتون رو عوض کنید هاستینگ های ایرانی خوبی میتونید پیدا کنید.
سلام
می توانید برروی vps یا vds ی که قصد تهبه کنید سایت وردپرس خود را بالا بیارید.ممکن است config ان کمی مشکل و تخصص نیاز داشته باشد که با نصب کنترل پنل هایی مثل cpnael و direct admin ,... با مشکلات config سرور روبرو نخواهید شد. در رابطه با کند لود شدن سایت باید مورد بررسی شود که به چه دلیلی سایت دیر لود می شود. ممکن است که این کند لود شدن به این دلیل باشد که سایت شما یش از اندازه از منابعی که به سایت اختصاص داده شده است استفاده می کند. در سایت gtmetrix.com تشریف ببرید و سایت خود را انالیز کنید.این سایت اطلاعات مناسبی در رابطه با کند لود شدن سایت خدمتتان ارایه خواهد کرد و تا حدودی شما را راهنمایی می کند که چرا سایت دیر لود می شود.
عزیز اره درسته هاستینگ ها زیادی توی ایران هستند
ولی دلیل نمیشه که مثلا از یکیشون سرویس بد گرفتین بقیه هم همینطوری باشن
هیچ وقت دنبال قیمت غیر عاقلانه نرید چون کیفیت هم نداره
چند سال پیش ما هم سایت داشتیم و به دنبال ارزونی بودیم بعد از اینکه
چهارتا هاستینگ به اصطلاح معروف تعویض کردیم آخرشم مشکل داشتن هر کردوم برای همین هزینه بیشتری کردیم و رفتیم روی یکی از هاستینگ ها معروف
شما هم وقتی نمیتونید با سرور کار کنید بهتره که بیخیالش بشید و برید روی هاستینگ معروف و کار درست
البته فقط که وی پی اس نیست-طبق گفته دوستان هزینه کانفیگ و لایسنس و.....
تازشم وقتی سایتتون داون شد چطوری میخواید متوجه بشید از کدوم بخش هست
باز وقتی سایتت رو میسپارین به هاستینگ تخصص های خودشونو دارن میتونن مشکل رو حل کنن
در یک کلا برو یه جای خوب و مطمئن هاست بخر
سلام از جای مطمعن خرید کنی مشکلی پیش نمیاد افزونه های سایت رو هم چک کن ببین چه خبره
بنظرم بهترین کار این هاست تون رو تغییر بدید.
با سلام و عرض ارادت
از نظر امکان پذیری که بله امکانش هست اما اصلا پیشنهاد نمیکنم چون 100% به مشکل خواهید خورد.
انتخاب یک هاست خوب و مناسب استیبل ترین راه شماست.
در مورد اعتمادتون هم باید عرض کنم سایت های بسیار بزرگ و حرفه ای رو بچه های هاستینگ دارن میزبانی میکنند آن هم به نحو احسنت لطفا کم لطفی نفرمایید. بعضی ها مشتری مدار یا به قولی کاسب نیستند و این مورد ر نمیشه پای همه نوشت. بهرحال پیشنهاد میکنم فکر اینکه روی vps بخواهید هاست برای خودتون راه اندازی کنید را به کلی فراموش کنید.
پیروز و سربلند باشید.
درود
بهتر است هاستینگ خود را عوض کنید.هاستینگ های معتبر بسیاری هستند که پشتیبانی و کیفیت بالایی دارند.
باید سی پنل یا دایرکت ادمین نصب کنبد که هزینش زیاد میشه با در نظر گرفتن لایسنس
برای تبدیل وی پی اس به هاستینگ هم باید تخصص داشته باشین،روش های معمولی اصلا امن نیست