سلام من به شخصه خودم وردپرس رو ترجیح میدم ولی خب بعضی دوستان میگن امنیتی به اون صورت نداره و هیچ سایت حرفه ای از ان استفاده نمیکنه
با تشکر
Sent from my HTC Desire 820s dual sim using Tapatalk
نمایش نسخه قابل چاپ
اپن کارت نسبت به وردپرس امنیت بالاتری داره ?
با سلام
دوست عزیز تمامی سیستم های مدیریت محتوا متن باز که وجود دارند دارای امنیت کاملی نیستد
در کل امنیت 100 درصد وجود ندارد
ولی وردپرس یکی از ایمین ترین سیستم های مدیریت محتوا می باشد
برای افزایش امنیت وردپرس میتوانید مقاله زیر را مطلعه نمایید
راه های افزیش امنیت وردپرس
موفق باشید
دوست عزیز پیشنهاد اکثر دوستان وردپرسه چون خیلی آسون و دم دستی هستش و با افزایش حجم دیتابیس هستش که دوران بدبختی شروع میشه پس قید وردپرس رو برای فروشگاه بزن
اما می خوام یه غول رو معرفی کنم هیکاشاپ ---- برای جوملا
یعنی امکانات در حد لالیگا --- و بسیار انعطاف پذیر
سلام
پیشنهاد بنده وردپرس - اپن کارت هست
=================================================
درود بر شما
دوست عزیز از نظر امنیتی همه سیستم های مدیریت محتوا غیر قابل اعتماد هستند چرا که سورس آنها در اختیار تمام هکرها قرار دارد
در صورت استفاده از cms ها چه opencart چه وردپرس و جوملا و typo3 و django و دات نیوک همه باید توسط یک متخصص امنیت بعد از طراحی بررسی شوند
معمولا چندین کار امنیتی بعد از طراحی سایت با cms ها باید انجام گیرد
و دربرابر انواع حملات ایمن شوند
موفق باشی asakserver.com
بستگی به فروشگاهی داره که قراره طراحی بشه
اگر قراره تعداد محصولات قابل فروش خیلیزیاد نباشن پیشنهاد میکنم وردپرس استفاده کنید که درگیر مسائل کانفیگ و هزینه و... نشید
اما اگر محصولات زیادی دارید قیدش رو بزنید دیتابیس سنگین میشه و عملا سایت کارایی خودش رو از دست میده پس برید سمت اپن کارت و پرستاشاپ
ولی اگر فروشگاه شما از این هم بزرگتره و قراره اول باشه حتما باید اختصاصی طراحی بشه
موفق باشید
سلام به همه دوستان
الان اگر بخوام وردپرس با مثلا اپن کارت استفاده کنم خب کاری نداره و مشکلی نیست ولی این که میگید اپن کارت را به تنهایی استفاده کنم منظورتون درست متوجه نمیشم یعنی فایل های اپن کارت را در روت فایل منیجر بریزم یا . . .
با تشکر