کاملا موافقم
نمایش نسخه قابل چاپ
بنده نگفتم کار خلافی کردید
ولی ثبت کنید بهتره !
با بنده از تهران تماس گرفتن ، رفتم ثبت کردن ، بعدش رفتم لرستان از اونجام بام تماس گرفتن گفتم تهران ثبت کردم ، گفتن نه بیاید ... ما هم رفتیم !
الانم یه آشنایی پیش اومد با پلیس فتای خرم آباد ، هروقت مشکلی داشته باشیم برامون حل میکنن :)
ضرر نمیکنید ، کلا یه همکاری دوطرفه هست ...
یه سری اطلاعات ازتون میگیرن + رنج آی پی ریسلرتون ...
به نفع خودشون از جهت این هست که به زور بیان ببرن
یه زمانی هم برای تیم های امنیتی غیر شرکتی در خواست جمع آوری می رفت
که کسانی که جمع نمی کردند از خانه هایشان سیستم خودشون رو می بردن
( این یک تجربه هست نه یک دروغ بنده قبلا تیم امنیتی داشتم )
به من ایمیل اومد که تیم رو جمع کنم من تیم رو جمع نکردم اوایل شهریور بود این ایمیل اومد
23 شهریور اومدن از خونه لپ تاپ + مودم + 5 حلقه dvd و 2 تا فلش رو بردن
هنوز هم که هنوزه ندادن :| بیشتر از یک ماه می گذره هنوز هم ندادن X-(:-s
حرف شما درست که حریم خصوصی در ایران معنی نداره. خود گروه مایان نزدیک به ده سال در زمینه دیتاسنتر و شبکه داریم فعالیت میکنیم.
اما چیزی که هنوز تو ایران باز هم اقتدار داره قانون هستش.
اولا گروه مایان با پلیس فتا مکاتباتی داشته. اطلاعاتی که سرویس دهنده ها میخوان اطلاعات شخصی و مهم سرویس گیرنده اس که اطلا ارتباطی با همکاری و این مسائل نداره.
در ضمن طبق قانون فقط فقط باید از طریق قوه قضائیه درخواست اطلاعات سرویس دهنده ها رو کنن. این مطلب رو نوشتم تا برای همه آگاهی پیش بیاد.
هرسوالی بود آماده به پاسخگویی هستیم.
واحد حقوقی شرکت گروه مایان
آخه اوندفعه تماس گرفتن بعد تا الان که این سایت جدید ر زدم تماسی نگرفتن تا امروز
کلا اینا اخطار رو یه بار میدن یا اینکه همیشه تماس میگیرن؟
هر مشکلی باشه تماس می گیرین حتی ثبت برای ثبت بعضی دامنه ها هم باید مجوز داشته باشید
البته تا جایی که من می دونم هر مشکلی بود که قوانین جرائم رایانه ای بود اخطاریه می دن
البته باید شرکت های فروش هاستینگ حتما سایت خود را در فتا برای پشتیبانی و شکایات مجرمانه ثبت کنند
تشریف ببرید فتای ساری ، پیش آقای دانشیار . مقر فرماندهی ساری میشه . ( البته اگه مانند اسم سایتتون اهل مازندران باشید )
کاری هم باهاتون ندارن ، آی پی سرور رو ازتون میگیرن و بهتون میگن مشخصات صحیح از کاربرانتون بگیرید + کپی کارت ملی کاربر ها رو دریافت کنید ... که هر زمان خواستند شما بهشون بدید
همین .... برید برای خودتون و کارتون خوبه . در صورتی که تشریف نبرید اگه یکی از کاربرانتون مشکلی پیش بیاره اونها شمارو میشناسن ، چون همکاری نکردید باهاشون !
حالا تصمیم با خودتونه ...
یا حق
سلام
پلیس فتا معمولا زنگ میزنه برای هاستینگ ها باید بری
محصولات و خدماتی که ارائه میدی رو بنویسی سه تا فرم بود قبلا ای پی سرور و ..... ازت میخوان
هیچ مشکلی نداره دوستانی که میگن مشکل داره و دستور قضایی برای شکایت هستش
این کار اصلا به دستور قضاییه نیاز نیستش