ok
پس لطفا تاپیک رو نبندید تا پشتیبانی عالی هاستینگ شاید یکی دو روز دیگه جواب مارو بده و ادامه بحث رو بریم :دی
از همگی ممنون تا اینجا
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا یه سوالی؟؟
نمیشه از یه برنامه ای مثل putty برای ریست کردن سرور استفاده کرد؟ خب میدونم مثلماً میشه!
پس چرا دیگه به این Remote Reboot نیازه؟؟؟
حالا یه جور دیگه بپرسم! یعنی احتمال داره که ما اگه Remote Reboot رو نداشته باشیم، اونوقت نتونیم با putty هم سرور رو ریست کنیم؟؟ آخه من الان دقیقاً یادم نیست که این سرویس رو سرورم هستش یا خیر. :"> و آیا برای سرور جدید بهش نیاز دارم (که هزینه اضافی باید پرداخت کنم ) و یا اینکه بهش نیازی نیست ؟ (البته من سرور رو فقط واسه استفاده شخصی دارم و مجبور نیستم به مشتری بدم)
آقا من بدون ریموت ربوت تمام کارای سرورم رو انجام میدم کار سختی هم نیست کار با اس اس اچ ریستارت هم میکنم تازه با همین اس اس اچ ریموت هم نصب کردم و خودم راه انداختم و با ریموت هم حالا میتونم وصل شم....
فقط یه سوال واسم میمونه:
که وقتی سرور داون هست با پوتی ریستارت میشه و با ریموت پورت 1 میشه وصل شد؟ وقتی داون هست...
Remote Reboot نیاز است زیرا همه مشکلات شبیه هم نیستند !
برخی مواقع یک مشکل خیلی بد پیش میاد که سرویس شما کلا از دسترس خارج میشود ! اینجاست که Remote Reboot به شما این امکان را میدهد که فورا سرویس را Restart نماید !
عرض کردم اگر سرویس شما کلا از دسترس خارج بشود دیگر به Putty دسترسی ندارید !
Putty هنگامی به کار میاد که سرویس شما بالاست اما دچار نقص فنی کوچک شده است از این طریق می توانید حلش کنید یا به قول خودتان سرور را باهاش ریست کنید !
اما یک وقت می بینید مثلا سرور زیر حمله شدید هست و Putty هم قادر به اتصال به سرور نیست و کلا دسترسی شما از سرور قطغ میشود ! اینجاست که Remote Reboot به شما کمک میکند !
شاید نکته ای که فرمودید با در نظر گرفتن یه vps خاص از یه سرور درست باشه (و vps مربوطه با مقدار سخت افزار اختصاص داده شده به اون کاملاً از کار بی اقته (البته دربدترین حالت))، اما فکر نمی کنم ip پنل اصلی سرور دست کسی به جز مدیر خود سرور باشه که بخواد چنین مشکلی براش پیش بیاد ، که حتی نتونه با putty هم به پنل متصل بشه.
سلام دوستان.
سرور من ویندوز هست روی Vmware.
جایی که سرور را تهیه کردم از چه راه هایی می تونن پنل تحت وب remote reboot در اختیار ما بزارن؟
ممنونم.
مدیر سرور میتونه به شما یک دسترسی برای ریموت ریبوت به وی پی اس خودتون را بده