پاسخ : سوال درمورد هاستینگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yousite
پیشنهاد من میهن وب هاست هست که الان برترین هاستینگ ایران هم به حساب میاد.
خودمم مشتریشم.
میهن وب هاست!!!!جوک میگید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostorder
میهن وب هاست!!!!جوک میگید
نه چه جوکی؟ درسته میهن وب هاست سابقه زیاد خوبی نداره اما خدایی جدیداً کیفیت سرویس هاش خیلی بهتر شده.
من خودم ازش یه vps دارم و خدا رو شکر تا الان راضیم قبلنا میهن وب هاست دم به سایت قطعی و دان تایم داشت اما الان آپ تایمش خیلی بهتر شده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
نه چه جوکی؟ درسته میهن وب هاست سابقه زیاد خوبی نداره اما خدایی جدیداً کیفیت سرویس هاش خیلی بهتر شده.
من خودم ازش یه vps دارم و خدا رو شکر تا الان راضیم قبلنا میهن وب هاست دم به سایت قطعی و دان تایم داشت اما الان آپ تایمش خیلی بهتر شده.
تنها مزیتش ارزونیش هست پشتیبانی هم که کلا دیر جواب میده نسبت به هاست دی ال و نت افراز
دوستان خواهشا به هم احترام بگذارید و درصورتی که تجربه ای از هاستینگ دارید حالا چه خوب چه بد ارائه بدید
راستی کسی pardishosting.com پردیس هاستینگ رو میشناسه !؟ تایید میشن !؟
دوستان دقت داشته باشند شرکت هاستینگ مورد نظرتون باید پشتیبانیش رو در زمان پاسخگویی مد نظر بگیرید. به شخصه پشتیبانی ما تایم جواب دادن حداکثر 30 دقیقه است. مانیتورینگ هم که آنلاینه. اما سرورهای ما فقط برای نمایندگی هستش.
شرکت پارس دیتا از بهترین همکاران ما هستش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid1346
دوستان خواهشا به هم احترام بگذارید و درصورتی که تجربه ای از هاستینگ دارید حالا چه خوب چه بد ارائه بدید
راستی کسی pardishosting.com پردیس هاستینگ رو میشناسه !؟ تایید میشن !؟
اسمش رو چند بار شنیدم ...
نمادم نداره ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid1346
دوستان خواهشا به هم احترام بگذارید و درصورتی که تجربه ای از هاستینگ دارید حالا چه خوب چه بد ارائه بدیدراستی کسی pardishosting.com پردیس هاستینگ رو میشناسه !؟ تایید میشن !؟
پردیس هاستینگ هم ازقدیمی ها هستند
pardishosting.com هم خوبه دوستم داره راضیه سایت فیلم داره سنگین هم هست هاستش اما پرکیفیت لود بالا و اپ تایم مناسبی داره .
فکر کنم درمورد پردیس هاستینگ زود قضاوت کردید چون ظاهرا قدیمی این کار هستن جز اولین ها نباشن ولی سابقه کارشون از 86 87 ظاهرا شروع شده ! بیشتر 8 سال سابقه فعالیت دارن پست نامربوطی هم ندیدم ازشون خودم تحقیق کردم.
یه هاستینگی رو یادمه یه بار کل اطلاعات بنده رو پاک کرد نهایت کاری که انجام داد پول هاست منو برگردوند اسمشم یادم نیست. قضیه مال سال 91 یا 90 هستش.
پردیس هاستینگ تایید میشه دوستان
منتظر بقیه نظرات دوستان درباره هاستینگ ها هستیم انشالله تایپیک کاملی بشه برای استفاده بقیه افراد.
با سپاس :53:
از نت آرام هاست دارم هاستشون عالیه
دیشب ی تیکت دادم ساعت 2:30 بامداد پاسخ دادن ! یعنی پشتیبانی 24 ساعته به تمام معنا
برخورد پشیبانانشون هم عالیه
http://netaram.com
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostorder
تنها مزیتش ارزونیش هست پشتیبانی هم که کلا دیر جواب میده نسبت به هاست دی ال و نت افراز
مگر شما مدیر یک هاستینگ نیستید ؟