س
ارزش حساب پی پال بدون مدارک واقعی و درست صفر می باشد!
ارادت
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
به نظر من از یک سایت مثل payment24 تهیه کنید . کتاب جامعی هم نوشته اند در رابطه با پی پال. من از این سایت راضی هستم.
موفق باشید
سلام
بله من پرداخت کردم. سه سال هست دارم استفاده می کنم. بالاخره هر چیزی هزینه داره. در رابطه با مدارک، آدرس دبی با قبض آب دادن و پاسپورت خودم.
مشتریان این سیستم هم مشخص هست. از لحظ اخلاقی هم من تاییدشون می کنم و سایرین که با این سایت کار کردن.
بازهم این سیستم برای بنده نیست و منفعتی برای من ندارد.
در این شرایط فقط راهنمایی کردم و تجربه شخصی رو گفتم.
موفق باشید
از لحاظ قیمتی هم با انصاف هستن؟
برای بنده سوال هست یک شخص ایرانی به چه صورت میتونه پی پال باز کنه در صورتی که باید قبضی که به صورت زنده ارسال میشه برای هفته پیش باشه در خارج از کشور باشه.
بعد سایتی مثل پی منت 24 میاد برای هر شخص قبض جدا بده؟ نه دوست عزیز شکن نکنین فیک هست و برای این اکانت فیک 500 هزار تومان هزینه دریافت میکنه موفق باشید
درود
اگر تراکنش ماهیانه شما زیر 500 دلار باشه و منبع پولی که وارد حسابتون میشه درست و مطمئن باشه و نکاتی رو رعایت کنید (که این خودش داستان داره) یک اکانت پرسونال آمریکا کار شما رو راه میندازه.ولی همونطور که گفتم باید چیزهایی رو رعایت کنید.
500 تومن فقط گرون نیست بلکه توهین به مشتریه.برای اکانت بین 20 تا 150 تومن خرج میشه.اگر بهترین چیزهای موجود رو بکار ببرن (که نمیبرن).تا 200 تومن هم امکان ذاره خرج بشه(برای آمریکا و کانادا فقط).
عجله نکنید.از فروشنده ها پرسش کنید:چه نوع حساب بانکی رو بکار میبرن.چه نوع کارتی رو بکار میبرن(با نام هست یا بدون نام-مدت اعتبار کارت چند ساله-آدرس شما رو تایید میکنه یا نه-از کدوم کشور صادر شده...).اگر جساب لیمیت شد چی میتونن ارائه بدن؟...
س
صحبت های من رو کسانی درک میکنن
که حساب وریفای میگیرن بعدش میرن 300تا 1000دلار و یا....
می ریزن توی حسابشون بعدش حساب مسدود میشه بعدش نصفشو میدن ما ما براشون برداشت کنیم.
و نصفش تو جیب ما میره نصفش تو جیب خودش فقط برگشت میخوره
برای جند خرید و فروش ساده اصلا نیازی به تحمل این موارد و مشکلاتش نیست هرچند روشهای درست حسابی هم هست که بتونن
حساب بی مشکل باز کنن نمونش برن شرکت ثبت کنن و حساب شرکتی پی پال باز کنن (خارج کشور نمونش ترکیه)
اصلا به هیچ وجه تقلب توصیه نمیشه افرادی هم که اینجا حساب دارن مثلا ما یا دیگران مشکل نداریم حتی اگر هزاربار بلاک شیم و غیره چون مدارک می فرستیم و موظف هستن باز کنن در صورت محدود کردن اکانتای کاربریمون.
صرف راهنمایی استارتر تاپیک لازم نیست واسه چند خریدو فروش ساده خودتون رو به دردسر بندازین برای تهیه و یا گرفتن پی پال و دست و پنجه نرم کردن با گرفتاری هایی ممکنه پیش بیاد بازم خودتون میدونین
ارادت
بله . برای چند پرداخت اصلا به صرفه نیست.
اگر با حسابتان کار می کنید باید به فکر باز کردن حساب باشید.
من هم با سایر دوستان موافقم که خودتان را دچار مشکل نکنید. خیلی راحت تر هست بدهید پرداخت برایتان انجام دهند. برای پرداخت های سنگین هم باید دنبال جای مطمئن باشید.
در رابطه با هر شرکتی هم خودشان مسئول هستند که پاسخ بدهند و عرض شد که من تجربه شخصی خودم رو گفتم. من کارت بانکی ویزا با نام گرفتم البته باید یا کلاسیک باشد یا گلد. برای وریفای ویزا الکترون رو قبول نمیکنه.