www.payment24.ir
از اینجا بگیر ، من راضی بودم.
نمایش نسخه قابل چاپ
www.payment24.ir
از اینجا بگیر ، من راضی بودم.
من پیشنهاد میدم چون میخواهید با هویت خودتون و آدرس و پاسپورت ایرانی خرید کنید چند ماه صبر کنید در زمستان امسال یا حداکثر بهار 95 خودتونمستقیم از بانکهای ایرانی بگیرید تقریبا بدون هزینه و کارمزد شارژ و...
همه بانکها باید به شرایط قبل از تحریم برگردند
خیلی ازبانکها ایران از الان مذاکره کردند و نهایی هم شدهنقل قول:
معاون ارزی بانک مرکزی همچنین با اشاره به استفاده از ابزارهای پرداخت خرد بین المللی، از قبیل ویزا کارت و مستر کارت بیان کرد: یکی از نیازهای مشتریان شبکه بانکی، راهاندازی این زیرساختها است که ضرورت دارد بانکها و موسسات در فرایندی هماهنگ و مطابق با رهنمودهای سیاستی که توسط بانک مرکزی ابلاغ میشود، آن را ایجاد کنند.
آغاز مذاكرات همكاري ميان بانك سرمايه و بانك توسعه اعتباري مجارستان
بانک ملی هم مسقیما با ویزا کارت قرارداد خواهد بست
یک بانک خصوصی مستقیما با یونیون پی قرار هست کار کنه
و چند بانک هم با JCB ژاپن در حال مذاکره هستند
پارسیان هم که قبلا با واسطه با مسترکارت کار میکرد مسقیم مستر کارت صادر خواهد کرد
- - - Updated - - -
1- بدون آدرس باشه بهتره چون آدرس ایران می خواهیم استفاده کنیم. بی نام یا با نام تفاوتی نداره فقط کارت مورد قبول هتزنر باشه.
ج: چون کارت یک حساب بانکی داره-باید آدرس بدیم-البته شما میتونید آدرس خارج ایران بدین.
2- کارمزد نگهداری ماهانه نداشته باشه. کارمزد شارژ نیز اگر داره حتما میزانش رو بفرمایید.
ج: کارمزد ماهانه نداره-کارمزد شارژ 15 $ + 2% بالاتر از قیمت اسکناس
3- قابل شارژ باشه. (تنها توسط خودتان قابل شارژ نباشه و توسط دیگر شرکت ها مثل payment24 نیز قابل شارژ باشه.)
ج: قابل شارژ هم هست -سوییفت و IBAN هم داره-توسط شرکتهای دیگه هم شارژ میشه(چون حساب بانکی بهش متصل هست)
4- همچنین بفرمایید که کارت قابل تمدید هست یا خیر؟ و نیز کارت مجازی هست یا فیزیکی.
ج:کارت قابل تمدید هست و هزینه تمدید معادل هزینه صدور هست.کارت فیزیکی با نام
5- قیمت فضایی نباشه.
چ: کلاسیک 295$ ، گلد 400 $ ، پلاتینیوم 500 $--->همه 3 ساله + بدون دپوزیت پول
سرویس اینترنت بانک سالیانه 15 $ . اس ام اس بانک رو گوشی ماهیانه 2 $ میتونید فعال کنید. هر خرید و واریزی براتون اس ام اس میاد.
سوالی بود در خدمتیم.