پاسخ : بهترین نرم افزار ساخت اتوران
سلام
بدون شک نرم افزار AutoPlay Media Studio بهتره.
نرم افزار Multimedia Builder که دوستان معرفی میکنن هم خوبه اما متاسفانه چند سالی هست که آپدیت نشده و ظاهراً اصلاً دیگه آپدیت نخواهد شد.یعنی سازنده اش ولش کرده اما نرم افزار AutoPlay Media Studio همجنان توسط سازنده اش یعنی شرکت IndigoRose پشتیبانی و آپدیت میشه.
اگه تجربه کار با این دو نرم افزار هم داشته باشید می دونید که امکانات AutoPlay Media Studio چندین برابر بیشتر از امکانات Multimedia Builder است.
پاسخ : بهترین نرم افزار ساخت اتوران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
بدون شک نرم افزار AutoPlay Media Studio بهتره.
نرم افزار Multimedia Builder که دوستان معرفی میکنن هم خوبه اما متاسفانه چند سالی هست که آپدیت نشده و ظاهراً اصلاً دیگه آپدیت نخواهد شد.یعنی سازنده اش ولش کرده اما نرم افزار AutoPlay Media Studio همجنان توسط سازنده اش یعنی شرکت IndigoRose پشتیبانی و آپدیت میشه.
اگه تجربه کار با این دو نرم افزار هم داشته باشید می دونید که امکانات AutoPlay Media Studio چندین برابر بیشتر از امکانات Multimedia Builder است.
ممنون
دارم نسخه 8 Autoplay media studio رو نصب میکنم استفاده میکنم ببینم چطوره ف ممنون از راهنمایی دوستان
دنبال این هستم قویترین نرم افزاری که برای این موضوع هست رو بشناسم و باهاش کار کنم تا بتونم کارهای قوی رو بیرون بدم