نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
والا نمیدونم چیو معرفی کنم، چون تقریبا اکثر قالب ها رو یک سال پیش دانلود و روی لوکال تست کردم و شش ماه پیش هم به یه جمع بندی رسیدم که اون هم explicit بوده
قالب هایی که در پست بالای من معرفی شدن هم قالب های خوبی هستند.
مجله ی دیجی کالا از گود نیوز استفاده میکنه. سایت های زیادی از صحیفه استفاده میکنند، مثل گجت نیوز. سایت خودم، فون زون و سایت زومجی از explicit استفاده میکنند. از جریده هم دیدم سایت های داخلی و خارجی زیادی که ازش استفاده کنند.
سازنده ی صحیفه و جریده، یک گروه مصری هستند و به همین دلیله که اسامی عربی دارند.
در کل پیشنهاد من اینه که اولا همیشه روی لوکال تست کنید و دوما خودتون قالب ها رو سرچ و تست کنید. زیبایی و تناسب قالب هم کاملا سلیقه ای هست.
مثلا خودم از explicit خیلی خوشم میاد که دارم ازش استفاده میکنم. چند نفر از دوستان در خصوصی این انجمن و یه انجمن دیگه و در تلگرام بهم گفتن که قالبت مناسب محتوای سایتت نیست، اما گفتم از این قالب خوشم اومده ولی خب ممکنه بعدا عوضش کنم، شاید یک سال دیگه و شاید هم دیرتر.
زیبایی یه چیز سلیقه ای هست و انعطاف پذیری وردپرس هم کمک شایانی به تعدد قالب ها کرده.
الان که دارم خندوانه میبینم، ولی بعدش مطمئنا یه سرچی تو تجربیاتم میزنم و در لوکال هم وارد میشم ببینم با چیا کار کردم و چیا خوبه.
آها یهویی یادم اومد. قالب "پاپ مجاز" هم اولین قالب سایتم بود که قالب قشنگی هم هست. قالب های مشابه هم هست که سایت هایی مثل چهارده و فامو دارن انواعش رو.