پاسخ : نیاز به سیستم پشتیبانی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eramserver
سلام
میتونید از اسکریپت های زیر استفاده کنید.
اولی
دومی
سلام و ارادت،خیلی ساده و جذاب بود،من همین مد نظرم است،فقط جسارتا فرق لینک یک و دو در چیست ؟نسخه اسکریپت؟بعد اینو کاملا توسط بچه های ایرانی نوشته شده ؟قابل اعتماد از لحاظ امنیت است ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iman.server
سلام و ارادت،خیلی ساده و جذاب بود،من همین مد نظرم است،فقط جسارتا فرق لینک یک و دو در چیست ؟نسخه اسکریپت؟بعد اینو کاملا توسط بچه های ایرانی نوشته شده ؟قابل اعتماد از لحاظ امنیت است ؟
بله قبلا استفاده کردیم و تفاوتشون هم توی نسخه ی اون هاست. پیشنهاد من هم دومی هست
سلام
سیستم whmcs یکی از قویترین سیستم های پشتیبانی هست. که در ابتدا برای سیستم whm راه اندازی شد و اکنون با بیش از 2هزار ماژول و افزونه مختلف رایگان و تجاری با کلیه سیستم های پنل های هاستینگ و سرور مجازی و سرور کار می نماید. سیستم کایکو را می توانید از طریق همین سیستم هم فعال نمایید. این سیستم بخش مالی و حسابداری بسیار پیشرفته ای هم دارد.
سیستم لایوزیلا در بیست اسکریپت هست. هم چت و هم پشتیبانی آنلاین است.
اگر وردپرس استفاده نمایید افزونه چت و افزونه تیکتینگ هم دارد.
کایاکو رو پیشنهاد میکنم چون میشه باهاش بخش و دپارتمان تعریف کرد و برای کارمندا سطح دسترسی تعیین کرد از اینجا میتونین دمو بگیرین و باهاش کار کنین http://ikayako.ir/ این شرکت سورسش رو خریداری کرده و کاملا بومی سازی کرده(فارسی،راست چین و تاریخ شمسی و ماژول اس ام اس اضافه کرده) و با قیمت مناسب ارائه میده