پاسخ : مشکل صحفه سفید در مدیریت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
allbert
از طریق ssh باید mysql رو ریستارت بدید . البته شما مثل اینکه دسترسی ندارید و اصلا به ون قضیه مربوط نیست مشکل شما.
ادرس سایتون رو قرار بدید من چک کنم .
http://my.plus-server.ir/
سایت شما روی هاستنگ میزبانی شده یا سرور خودتون هست ؟!
سلام
از هیچکدام این موارد که دوستان ذکر کردند نمی باشد و ربطی به ری استارت دیتابیس و... ندارد
قالب مدیریت شما وجود ندارد احتمال زیاد قالب شما در نسخه قبلی blondfa بوده که الان این قالب روی نسخه جدید وجود ندارد قالب blond را به اسم قالب قبلی مدیریت تغییر بدید تا مشکل حل شود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
سلام
از هیچکدام این موارد که دوستان ذکر کردند نمی باشد و ربطی به ری استارت دیتابیس و... ندارد
قالب مدیریت شما وجود ندارد احتمال زیاد قالب شما در نسخه قبلی blondfa بوده که الان این قالب روی نسخه جدید وجود ندارد قالب blond را به اسم قالب قبلی مدیریت تغییر بدید تا مشکل حل شود .
درود فراوان بله مشکل از قالب بود ذکر کردم مشکل صحفه سفید حل شده فقط الان کاراکتر ها مشکل داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MOJTABA005
درود فراوان بله مشکل از قالب بود ذکر کردم مشکل صحفه سفید حل شده فقط الان کاراکتر ها مشکل داره
روی قالب چپچین هم اینطوره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
روی قالب چپچین هم اینطوره؟
بله روی همه ی قالب ها مشکل داره بعد از آپ کردن همچین مشکلی پیش اومد توی تایپیک ذکر کردم اون تغییر که انجام دادم این مشکل پیش اومد
- - - Updated - - -
مشکل با پاک کردن $mysql_charset = 'utf8'; در فایل گانفیگ حل شد حالا میخوام بدونم با پاک کردنش مشکلی برای سایت بوجود نمیاره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MOJTABA005
بله روی همه ی قالب ها مشکل داره بعد از آپ کردن همچین مشکلی پیش اومد توی تایپیک ذکر کردم اون تغییر که انجام دادم این مشکل پیش اومد
- - - Updated - - -
مشکل با پاک کردن $mysql_charset = 'utf8'; در فایل گانفیگ حل شد حالا میخوام بدونم با پاک کردنش مشکلی برای سایت بوجود نمیاره ؟
تا اوجا که من می دونم خیر روی نسخه قبل هم بنده این مورد رو حذف کرده بودم و بعد آپدیت مشکلی از این بابت نداشتم.