پاسخ : مهم * مشکل اپدیت whmcs به نسخه 6
الان چه ورژنی هستید ؟
مجدد همان جدول را پاک و بروزرسانی کنید
این خطا مربوط به همان جدول است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rouhallah
الان چه ورژنی هستید ؟
مجدد همان جدول را پاک و بروزرسانی کنید
این خطا مربوط به همان جدول است
الان اصلا غیر فعاله .
روی همین اپدیت نسخه 6.1 هست .
جدول را پا کردم و بروزرسانی را که میزنم همین ارور ذیل را میدهد :
Unable to complete incremental updates: Unable to import the 6.0.0 Alpha1 database file. Unable to import /home/*****/public_html/support/resources/sql/upgrade600alpha1.sql: Duplicate column name 'created_at
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kianesfahan
الان اصلا غیر فعاله .
روی همین اپدیت نسخه 6.1 هست .
جدول را پا کردم و بروزرسانی را که میزنم همین ارور ذیل را میدهد :
Unable to complete incremental updates: Unable to import the 6.0.0 Alpha1 database file. Unable to import /home/*****/public_html/support/resources/sql/upgrade600alpha1.sql: Duplicate column name 'created_at
سلام .
با بنده در ارتباط باشید تا بررسی کنم .
از دوستان کسی نیست راهنمائی کند ؟
ضروری هست برایمان .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kianesfahan
از دوستان کسی نیست راهنمائی کند ؟
ضروری هست برایمان .
در مراحل بروز رسانی ما هم این مشکلات وجود داشت و مرتب پیام میداد که فلان جدول یا فلان ستون موجود است و duplicate می شود و خطا! با حذف جدول مثلا tblupdatehistory دوباره آپدیت را اجرا می کردیم رد میشد و خطای بعدی را مثلا همین ستون های created_at را می داد! حالا created_at را که حذف می کردیم و دوباره آپدیت را اجرا می کردیم باز به اولی یعنی tblupdatehistory گیر می داد!
بنابراین در چیزی حدود 20 مرحله یا بیشتر خطا داشتیم! یعنی به طرز فجیعی موفق به آپدیت شدیم! روش کار این بود که هر بار که خطا می داد ستون یا جدول خطا داده را حذف کردیم. از دیتابیس بکاپ گرفتیم. دوباره آپ کردیم، خطای جدید که می داد دیتابیس بکاپ را لود می کردیم، خطای جدید را حذف می کردیم، بکاپ می گرفتیم. دوباره اجرای آپدیت و ......... گفتم که حدود 20 مرتبه بکاپ گیری و ....
البته می شد بکاپ نگرفت فقط باید لیستی از خطاها تهیه کرد و هر بار کل خطاهای قبلی به علاوه خطای جدید را اصلاح کرد!
در نهایت موفق شدیم، در حال راستیچین سازی و فارسی سازی قالب six برای خودمان هستیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
در مراحل بروز رسانی ما هم این مشکلات وجود داشت و مرتب پیام میداد که فلان جدول یا فلان ستون موجود است و duplicate می شود و خطا! با حذف جدول مثلا tblupdatehistory دوباره آپدیت را اجرا می کردیم رد میشد و خطای بعدی را مثلا همین ستون های created_at را می داد! حالا created_at را که حذف می کردیم و دوباره آپدیت را اجرا می کردیم باز به اولی یعنی tblupdatehistory گیر می داد!
بنابراین در چیزی حدود 20 مرحله یا بیشتر خطا داشتیم! یعنی به طرز فجیعی موفق به آپدیت شدیم! روش کار این بود که هر بار که خطا می داد ستون یا جدول خطا داده را حذف کردیم. از دیتابیس بکاپ گرفتیم. دوباره آپ کردیم، خطای جدید که می داد دیتابیس بکاپ را لود می کردیم، خطای جدید را حذف می کردیم، بکاپ می گرفتیم. دوباره اجرای آپدیت و ......... گفتم که حدود 20 مرتبه بکاپ گیری و ....
البته می شد بکاپ نگرفت فقط باید لیستی از خطاها تهیه کرد و هر بار کل خطاهای قبلی به علاوه خطای جدید را اصلاح کرد!
در نهایت موفق شدیم، در حال راستیچین سازی و فارسی سازی قالب six برای خودمان هستیم.
سپاس .
طبق دستور شما پیش رفتیم الان با ارور ذیل مواجه شدیم :
Unable to complete incremental updates: Unable to import the 6.0.0 Alpha1 database file. Unable to import /home/****/public_html/support/resources/sql/upgrade600alpha1.sql: Duplicate column name 'created_at'
باید چه کنیم ؟ و چی را پاک کنیم ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kianesfahan
سپاس .
Unable to complete incremental updates: Unable to import the 6.0.0 Alpha1 database file. Unable to import /home/****/public_html/support/resources/sql/upgrade600alpha1.sql: Duplicate column name 'created_at'
کامل پاک کنید whmcs رو .
بعد برین داخل فایل کانفینگ ( قبل اجرای فایل نصب ) مشخصات دیتابیس رو به سرور بدین .
بعد برین به پوشه install خود whmcs میگه دیتابیس مال یه ورژن دیگه اس میخوایین آپدیت بشه می زنید بله . بعد تبدیل بالا می یاد whmcs بدون مشکل .
دوستان کسی میتونه آخرین نسخه دست نخورده و سالم ورژن 6 رو لینک دانلود بده. ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kianesfahan
سپاس .
گفتم که 20 مرتبه...... یعنی داخل همه جداول این ستون را پاک کنید! created_at
فک کنم مشکل مربوط به ورژن های php و incobe سرور باشه
راه پیشنهادی من اوردن سیستم به زمپ و ارتقا در زمپه بعد دوباره انتقال بدین به هاست
من هم این مشکل رو موقع نصب داشتم که اومدم و داخل آخرین نسخه زمپ نصب و اون رو به هاست انتقال دادم که مشکلی پیش نیومد