پاسخ : ||||مشکل بالا نیامدن سرور بعد از ریست||||
دوست عزیز لینوکس شما بر روی پارتیشن 79 گیگی نصب شده و این 79 گیگ شامل خیلی از فولدرها بجز /home است... باید به دنبال فایل های حجیم باشید. من حدس میزنم باید در دایرکتوری mysql جستجو کنید.
- - - Updated - - -
خیر فایل my.cnf در فولدر /etc واقع شده. هارد رو فری کردید ؟!
وارد فولدر /etc/ شده و دستور nano my.cnf رو بزنید.
- - - Updated - - -
دوست عزیز مراقب باشید فایل های حساس رو پاک نکنید ...
من رفتم فایل my.cnf رو هم خالی کردم بازهم ارور داد.
متوجه نشدم در این مورد الان در تاپیک های قبلی خروجی روت رو گذاشتم به نظر شما چه جوری پیدا کنم فایل های حجیم در روت رو؟
ممنون
- - - Updated - - -
دوستان برای خالی کردن هارد شاخه روت چه پیشنهادی دارید؟ چه فایل هایی را حذف کنم؟
دستور du --max-depth=1 -h را در فلدر بزنید و ببینید کدام فلدرها مصرف بیشتری داشتهاند و به همین شکل مشکل را ردیابی کنید و برید جلو و فایلهای حجیم را با دستور ls -lah پیدا کنید.
برای پیدا کردن فایل های بالای 20 مگابایت دستوز زیر را استفاده کنید :
کد:
find / -type f -size +20M -exec ls -lh {} \; | awk '{ print $NF ": " $5 }'
باز هم پارتیشن بندی دیفالت و آماتوری
دوست گرامی از پارتیشن دیفالت سنتوس استفاده نکنید ، فضا ها رو درست تقسیم نمیکنه بدرد کنترل پنل نمیخوره
خودتو پارتیشن های
/boot رو 400
swap رو دو برابر رم من همیشه 8 یا 10 گیگ میزنم کافیه
و / رو بقیه هاردو بهش بدید ، که به این مشکلات نخورید ، واقعا من تعجب میکنم همیشه هرجا میرم میبینم از پارتیشن دیفالت استفاده میکنن ، کار سختی نیست ایجاد کردن دو پارتیشن
سلام
این مشکل عادی هست و برای خیلی ها روی سرور مجازی پیش میاد به محض پر شدن هارد دیتابیس از کار میوفته .
بیشترین موارد به خاطر سیستم بک آپ گیری اتفاق میوفته که مدیر سرور بیشتر از حجم سرورش به سیستم بک آپ اجازه نگهداری بک آپ میده مثلا سیستم بک آپ گیری رو تنظیم می کنه که 5 سری از بک آپ ها رو نگه داره و بک اپ هفتگی رو هم داشته باشه ماهانه هم همینطور ولی این موارد باعث میشه نزدیک 7 بک آپ از هر سایت روی سرور سیو بشه و اگر یکی دو سایت 5- 10 گیگابیتی داشته باشید یا به تعداد بیشتر با حجم کمتر هارد پر بشه و دیتابیس از کار بیوفته.
اگر از مورد بالا بود به مسیر زیر برید
/backup
چند سری از بک آپ ها رو پاک کنید و دیتابیس رو ری استارت کرده و کل دیتابیس را repire کنید و در آخر کانفیگ سیستم بک آپ رو اصلاح کنید .
سلام وقت بخیر
بهترین و آسان ترین راه اضافه کردن هارد است
مقداری هارد بر روی ماشین مجازی اضافه کنید و سپس به مسیر
/dev/mapper/vg_livess-lv_root
مانت کنید