پاسخ : خدمات آنلاین بانک ها
بانک پارسیان یه امکانی داره که هر تراکنشی روی حساب رو sms میکنه و لحظه ای مطلع میشید
ظاهرا بانک سامان هم داره راه میاندازه و اما هنوز توی فاز تست هست و یه عده محدودی از کاربرانش رو انتخاب کرده که ظارها من هم جزوشون هستم
بقیه بانکها رو نمیدونم این امکان رو میدن یا نه
دوست عزیز آقا بهروز، شما از خدمات اینترنتی بانک ملی استفاده می کنید که فقط گزارش مربوط به 24 ساعت گذشته و قبل از آن است.
برای مشاهده لحظه ای و کار با حساب بصورت آنلاین باید از سیستم سبا استفاده کنید و رمزیاب بگیرید (16500 تومان)
در حالی که بانک های خصوصی همه ی این امکانات رو بدون دردسر و بدون هزینه همان زمان افتتاح حساب به شما می دن. (سامان، پارسیان، اقتصاد نوین (فقط با این 3 تا کار کردم) بقیه بانک های خصوصی هم دسترسی رایگان می دن)
واقعا من موندم که چرا بانک مرکزی این همه تفاوت قائله
مگه بانکهای دولتی تخم دو زرده کردن با این خدمات بیخودشون که بابت هر تراکنش هزینه دریافت میکنن و یا خدماتی که بقیه مجانی میدن براش پول طلب میکنن
بانکای خصوصی در کل بهتر هستند
هرچند از نظر امنیتی صادرات و ملی که دستگاه رمزیاب میدن احتمالا امن تر باشن (صادرات 20 تومن میگیره واسه دستگاه و ملی 16500)
بانک سامان هم تراکنش ها رو تقریبا بلافاصله اس ام اس میکنه
بانک سامان و ملت هم ورود به خدمات اینترنتی رو اس ام اس میکنه
البته اگر فکر میکنید تعداد تراکنشتون نسبتا بالاست بانکی مثل پارسیان اونقدر پیام میفرسته که کلافه میشید و میرید غیرفعالش میکنید
در این صورت بهتره یه گوشی دیگه بگیرید مخصوص همین کار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz_iri
با سلام من از طریق بانک ملی خدمات آنلاین دارم ولی تراکنش های روز قبل رو نشون میده مثلا امروز 29 هست در حالی که اون تراکنش های روز 28 رو نشون میده کدام بانک تراکنشها رو همزمان و یا حداقل با تاخیر کوتاه نشان میده؟
سرويسی كه شما داريد ميگيد و ازش استفاده ميكنيد سرويس رايگانشون هست كه با تأخير يك روزه نمايش ميده. ولی برای استفاده از سرويس آنی بايد درخواست بديد به بانك و يك دستگاه به شما ميدن كه فكر كنم هزينهای معادل 20 تا 30 هزارتومان داره(البته اين قيمت شايد مال حدود 1 سال يا 1 سال و نيم پيش باشه كه پرسيدم از بانك) و به وسيلهی اون شما ميتونيد از سيستم آنی استفاده كنيد.
برای بانک ملی و صادرات می تونید از تلفن بانک استفاده نمایید.
والا یه بار درخواست otp یا همون کش رمز دادم 5 ماه بعد میخواستند بهم بدن که منم اصلا نبودم که بگیرم و قضیه مالید
به نظر من هم چیز بدردنخوری هست
وقتی بانکهای خصوصی دارن خدمات انلاین رو مجانی و با امنیت معقولی ارایه میکنن چرا باید رفت دنبال دولتی ها (مگر دلیل خاصی وجود داشته باشه)