پاسخ : فروش سرور مجازی از هلند Netherlands/Amsterdam با 20% تخفیف ویژه ماه اول + پرسرعت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yozar30f
با سلام و درود
دوتا سوال داشتم
1.من ماهی 6 ترابایت پهنای باند استفاده میکنم مشکلی نیست؟؟
2.این سرویسها تا کی ادامه داره؟
سلام
خیر از نظر پهنای باند مشکلی نیست.
تا زمانی که این سرور تکمیل ظرفیت شود قابل ارائه هست.
پاسخ : فروش سرور مجازی از هلند Netherlands/Amsterdam با 20% تخفیف ویژه ماه اول + پرسرعت
با سلام
یک آفر 1 گیگ رم تهیه شد و سرویس از نظر سرعت عالی میباشد و همچنین ایشون با حوصله به سوالات من جواب دادن و سرویس رو در سریع ترین زمان ارائه کردن
با تشکر از ایشون و آفرشون
سلام و درود
اگه سفارش بدم چه مدت طول میکشه تا اماده بشه؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yozar30f
سلام و درود
اگه سفارش بدم چه مدت طول میکشه تا اماده بشه؟؟؟
سلام
تمام سفارشات بین 3 الی 24 ساعت کاری تحویل داده میشه.
امکان تست دارید برام نمونه بفرستید تست کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xvz123
امکان تست دارید برام نمونه بفرستید تست کنم
سلام
عزیز دقیقا میخواهید چی رو تست کنید؟
عکس سرعت پورت در پست اول قرار داده شده ... کاملا گویا هست چون اخیرا گرفتیم و همچنان سرعت خوب هست.
اگر بازم راضی کننده نیست تو سایت عضو بشید و تیکت بزنید تا براتون سرور تست اماده کنم.
پرتال پشتیبانی
سلام هنوز تخفیف برای سرور مجای هلند دارید؟
من رم 4می خواهم اول باید تست کنم چون من می خواهم برای ارسال بازدید برنامه باید ج بده رو سرور
ایدی من یاهو
virangarusa
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meisam78
سلام هنوز تخفیف برای سرور مجای هلند دارید؟
سلام
بله تخفیف موجود است از کد زیر در هنگام سفارش استفاده کنید
wht
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xvz123
من رم 4می خواهم اول باید تست کنم چون من می خواهم برای ارسال بازدید برنامه باید ج بده رو سرور
ایدی من یاهو
virangarusa
سلام
باید تیکت بزنید درخواست سرور تست کنید تا براتون اماده کنیم. زمان تست نیم ساعت خواهد بود.
http://mizbanservers.com/clients