پاسخ : وب سایت رسمی النصر عربستان هدف حملات DDoS قرار گرفت
با عرض سلام و خسته نباشید .
بنده حرف میزنم ملت به هم می گن این یارو اَدا تنگارو در میاره و متن هاش پر از غلط های املاییه
ولی هم حمله دی داس روی این سایت آیا می تونه روی کار های این نوع افراد تاثیر بزاره ؟!
مشکلات ما زیاده
اگر قصد وارد کردن زبه هستیند دی داس بچه گانه ترین حدف ممکن بر روی زمین برای یک سایت هست
چه اون سایت برای یک کشور باشه
برای رئیس جمهور باشه
و چه یک دامنه ای باشه که index خالی باشه.
چه یک انجمن کوچک یا بزرگ .
چه تاثیری داره ؟
وضعیت فعلی که در کشور وجود داره و اتفاقاتی که دور و بر خودمون داره می افته رو نمیبینم
اما کسایی که با میل و رضایت خودشون پا میشن میرن ( با توجه به اتفاقات گذشته و با کلی هزینه ) اتفاقی براشون میافته همه افسردگی میگیرن !!
زلزله اومد ورزقان هیچ کمکی به مردم نشد و در خیلی از موارد کسی صداش در نیومد
-
سوالی که دارم اینه که ( با یادآوری اتفاق دیدار پرسپولیس و النصر از درگذشت هادی نوروزی ابراز خوشحالی می کنند. ) این و از کجا آوردین ؟ ( سایت که دان هست )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin0181
چه تاثیری داره ؟
وضعیت فعلی که در کشور وجود داره و اتفاقاتی که دور و بر خودمون داره می افته رو نمیبینم
اما کسایی که با میل و رضایت خودشون پا میشن میرن ( با توجه به اتفاقات گذشته و با کلی هزینه ) اتفاقی براشون میافته همه افسردگی میگیرن !!
زلزله اومد ورزقان هیچ کمکی به مردم نشد و در خیلی از موارد کسی صداش در نیومد
-
سوالی که دارم اینه که (
با یادآوری اتفاق دیدار پرسپولیس و النصر از درگذشت هادی نوروزی ابراز خوشحالی می کنند. ) این و از کجا آوردین ؟ ( سایت که دان هست )
شهر ما هم بود اهر
پیامبر اسلام فرمود من عربم ولی عرب از من نیست معنای کاملی هم داره
اینا شخصیت خودشون رو نشون دادن درصورتی که ماهم میدونستیم چی هستن
خدارحمت کنه اقای نوروزی رو و لعنت کنه سعودی های نوکر را
حرف سیاسی نمیزنم ولی دعوتتون میکنم به دیدن این کلیپ تا وقتی که این فرد هست همینجوری خواهیم ماند شاید هم بدتر
http://dl.faraghlit.com/Video/Clip/o...-Serial-24.mp4
موفق و پیروز باشید