پاسخ : این وی پی اس چجوریه
taghikhani عزیز من از WHM پرشین هوز استفاده می کنم و چند تا سایت رو روش مدیریت می کنم و گفتم که از "پشتیبانی" و خدماتشون که شامل نصب سایت ساز و بک آپگیری و ... هستند راضی هستم و الان هم که نزدیک به 15 ساعته یکی از سایت های اصلیم رو مسدود کردن هنوز هم اعلام می کنم که ازشون راضی هستم!
اگر من باعث شدم که شما تخریب بشید من عضر خواهی می کنم.
اگر هم من تبلیغ کردم من عذر می خوام و دوباره عرض می کنم که من از پرشین هوز به خاطر آپ تایم بالاش هم راضی هستم !
از پرشین هوز هم واسه ایجاد این افکار عذر می خوام!
- - - - -
من تا حالا سرور نداشتم و بعد از وبلاگ نویسی رفتم روی یه هاستینگ دیگه که واسه اینکه تخریب نشن(!) اسمشون رو اعلام نمی کنم. که هی قطع و وصل می شد که دوباره برگشتم روی سرویس های وبلاگ نویسی
تا اینکه با چیز (واسه اینکه زیاد حساسیت پیدا نکنید دیگه می گم بهشون :چیز) آشنا شدم و یه اکانت هاستینگ معمولی گرفتم و الان که از چیز WHM گرفتم و ازش راضی هستم.
الان چیز به من گفته که شما تو هر ساعت فقط 60 تا ایمیل می تونید ارسال کنید و باید VPS بگیرید.
از hello عزیز هم جداگانه خیلی تشکر می کنم.
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
وی پی اس تبریز کسی سراغ داره؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zilan
taghikhani عزیز من از WHM پرشین هوز استفاده می کنم و چند تا سایت رو روش مدیریت می کنم و گفتم که از "پشتیبانی" و خدماتشون که شامل نصب سایت ساز و بک آپگیری و ... هستند راضی هستم و الان هم که نزدیک به 15 ساعته یکی از سایت های اصلیم رو مسدود کردن هنوز هم اعلام می کنم که ازشون راضی هستم!
اگر من باعث شدم که شما تخریب بشید من عضر خواهی می کنم.
اگر هم من تبلیغ کردم من عذر می خوام و دوباره عرض می کنم که من از پرشین هوز به خاطر آپ تایم بالاش هم راضی هستم !
از پرشین هوز هم واسه ایجاد این افکار عذر می خوام!
- - - - -
من تا حالا سرور نداشتم و بعد از وبلاگ نویسی رفتم روی یه هاستینگ دیگه که واسه اینکه تخریب نشن(!) اسمشون رو اعلام نمی کنم. که هی قطع و وصل می شد که دوباره برگشتم روی سرویس های وبلاگ نویسی
تا اینکه با چیز (واسه اینکه زیاد حساسیت پیدا نکنید دیگه می گم بهشون :چیز) آشنا شدم و یه اکانت هاستینگ معمولی گرفتم و الان که از چیز WHM گرفتم و ازش راضی هستم.
الان چیز به من گفته که شما تو هر ساعت فقط 60 تا ایمیل می تونید ارسال کنید و باید VPS بگیرید.
از hello عزیز هم جداگانه خیلی تشکر می کنم.
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
وی پی اس تبریز کسی سراغ داره؟؟؟
اگه منظورتون از وی پی اس تبریز این هست که کسی تو تبریز وی پی اس فروش سراغ داره ما هستیم :دی
ولی فک نکنم تو تبریز دیتاسنتر واسه ارائه وی پی اس باشه :دی (آخه حرف شما این معنی رو میده)
hogava آیدی یاهوی منه.
تبریزلی قارداش من نن تماسلاش :66:
لطفا پنل 40 گیگ این سایت رو هم ارزیابی کنید (کسی مشتریش هست؟)
سرور مجازی لینوکس
- - - - - - -- - - - - -
می خوام روی وی پی اس میزبانی و نمایندگی هاست راه اندازی کنم که واسه WHM ماهانه 15 تومان لایسنس می خواد و kloxo رو هم رایگان است.
با توجه به اینکه وضعیت مالی بده می خوام kloxo باشه نظر شما چیه؟
منابعشون اشتراكيه سيپيو و رم كم مياريد اگه بازديدتون بالا باشه