پاسخ : درخواست طراحی اسکریپت اختصاصی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraniam2000
درود
دوستان خواستم تاپیک بزنم دیدم یک تاپیک قدیمی هست گفتم همین جا پست بزنم
کسی این اسکریپت را داره من هم میخوام ، ضمنا برام فرقی نداره اسکریپت خارجی هم باشه مهم نیست مهم اینه که سالم باشه
:53:
سلام و درود با نمونه کار های برنامه نویسی در خدمت شما هستیم
{قیمت مناسب} {کیفیت بالای انجام کار} در صورت تمایل در ارتباط باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
سلام
در صورت نیاز امکان طراحی بصورت اختصاصی هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmizbanCo
سلام و درود با نمونه کار های برنامه نویسی در خدمت شما هستیم
{قیمت مناسب} {کیفیت بالای انجام کار} در صورت تمایل در ارتباط باشید
خوب دوستان یک قیمت چه خصوصی چه عمومی بگید ببینم پول و بودجه ام میرسه یا نه برم پس انداز کنم مثلا ماه دیگه بیام درخواست بدم :77:
الان من نمیدانم هزینه این اسکریپت چقدر هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraniam2000
خوب دوستان یک قیمت چه خصوصی چه عمومی بگید ببینم پول و بودجه ام میرسه یا نه برم پس انداز کنم مثلا ماه دیگه بیام درخواست بدم :77:
الان من نمیدانم هزینه این اسکریپت چقدر هست ؟
پ.خ شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
پ.خ شد
چون نمیتونم خصوصی ارسال کنم اینجا متن پیامم را میفرستم
ممنون
راستی چقدر زمان میبره طراحی ؟ چرا اینقدر قیمت اختلاف داره ؟ کلا تاینی که مشخص هست چی داره و من و دوستم نه امکانات اضافه تر لازم داریم نه کمتر و قیمت پشتیبانی و اضافه شدن امکاناتی که شاید در آینده نیاز باشه هم جدا هست و قیمت فعلی را میخوایم
البته الان کم داریم چون سرور با ستاپ خریدیم ولی تا یک ماه فکر کنم پول بیاد دستمان و سفارش میدیم ولی باید هزینه برامون مشخص بشه ببینیم اصلا توانش را داریم یا نه به قول همان تاپیک ( فاجعه ای بنام وردپرس) شما باید بریم سراغ قالب های وردپرس مثل سایت 30nama :))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraniam2000
چون نمیتونم خصوصی ارسال کنم اینجا متن پیامم را میفرستم
ممنون
راستی چقدر زمان میبره طراحی ؟ چرا اینقدر قیمت اختلاف داره ؟ کلا تاینی که مشخص هست چی داره و من و دوستم نه امکانات اضافه تر لازم داریم نه کمتر و قیمت پشتیبانی و اضافه شدن امکاناتی که شاید در آینده نیاز باشه هم جدا هست و قیمت فعلی را میخوایم
البته الان کم داریم چون سرور با ستاپ خریدیم ولی تا یک ماه فکر کنم پول بیاد دستمان و سفارش میدیم ولی باید هزینه برامون مشخص بشه ببینیم اصلا توانش را داریم یا نه به قول همان تاپیک ( فاجعه ای بنام وردپرس) شما باید بریم سراغ قالب های وردپرس مثل سایت
30nama :))
در ارتباط باشید هزینه بصورت توافقی هست ادرس وب سایت و تلفن تماس و ای دی تلگرام در امضا قرار دارد