پاسخ : انتخاب شغل دوم(داخل نت)
سلام
به نظر من شغل اصلی شما دفتر ساختمانی طراحی دارید تو این ضمینه بود اگر درست متوجه شده باشم و اینکه منظورم اینه بهتره در کار اصلی خودتون باشید . گسترش بدید و تبلیغات بیشتر که کار یا پروزه بیشتری بهتون بدن و حالا چجوری ؟ شما که 24ساعته به اینترنت دسترسی دارید و دوست دارید در نت کار کنید یک سایت طراحی کنید هزینه کنید و براتون بسازند و بهینه سازی سئو بشه صفحه 1 گوگل بیاد انموقع سایتتون هم اپدیت کنید مواظب هستید حوصلتون سر نمیره هم منبع درامد و تبلیغات بیشتری میشه براتون . :) این فکر من هست . تجربه 2008 تا 2015 من میگه کار در اینترنت = گرفتاری دیگه تا تهش برید خودتون هم میدونید با تشکر
خواهش میکنم به شغل و حرفه هاستینگ به این سادگی نگاه نکنید
از نظر من که 5 سال دارم کار میکنم واقعا جزو مشاغل سخت هست
هنوز هم در حال یادگیری هستم
در ضمن هاستینگ یک شغل 24 ساعته می باشد
و یک شغل پر از احساس مسئولیت
سلام
اینترنت پر از پوله یکی رو میخواد که بیاد جمعشون کنه
بهترین سودها بین سایت های مختلفی که من دیدم با بازده سریع و سود خوب سایت های بازی آنلاین هستن
مدیریتشونم نیاز به علم خاصی نداره!
سلام
در کل کار های گرفتار کننده و 24 ساعته آنلاین مثل هاستینگ، به نسبت تخریبی که روی چشم و کمر و اعصاب و خواب انجام میده به نظر من ارزش نداره.
درود
برای کار و سرمایه گذاری پیشنهادی دارم خدمتتون
در صورت تمایل پ.خ بفرمایید بیشتر صحبت کنیم
سلام بیایید تلگرام فکر کنم بتونیم با هم کار کنیم.09016239247
- - - Updated - - -
ایده دهنده ای حرفه ای هستم!!!!!!!!!
به نظر من میتوان از اینترنت خیلی پول دراورد.فقط باید تخصص داشت ومثلا برنامه نویسی بلد باشید.طراحی قالب وردپرس وجوملا بلد باشید.طراحی هدر وبنر بلد باشید.نرم افزار اندروید بنویسید بفروشید.برای سایت ها نویسندگی کنید.برای پول در اوردن از اینترنت فقط تخصص میخاد.سایت پربازدید داشتن هم خوبه.اگه ادم سایت پربازدید داشته با شه وتبلیغات بگیره خوبه.شایدم خوب نیست.پول تو نت زیاده فقط تخصص میخاد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کامران غلامی
به نظر من میتوان از اینترنت خیلی پول دراورد.فقط باید تخص داشتومثلا برنامه نویسی بلد باشید.طراحی قاتلب وردپرس وجوملا بلد باشید.طراحی هدر وبنر بلد باشید.نرم افزار اندروید بنویسید بفروشید.برای سایت ها نویسندگی کنید.برای پول در اوردن از اینترنت فقط تخصص میخاد.سایت پربازدید داشتن هم خوبه.اگه ادم سایت پربازدید داشته با شه وتبلیغات بگیره خوبه.شایدم خوب نیست.پول تو نت زیاده فقط تخصص میخاد.
دوست عزیز این تخصص هایی که فرمودید کسی داشته باشه ، میره تو یک شرکت استخدام به کار میکند و ماهانه 1 میلیون الی 4 میلیون حقوق میگیرد .
موفق باشید .