پاسخ : پرسشهای یک صفر کیلومتر درباره سرور اختصاصی
kvm رو خودم باید نصب کنم یا بگم کسی که ازش سرور میخرم باید برام نصب کنه ؟
نقل قول:
اکثر دیتاسنتر ها در پنل میتونید سیستم عامل نصب کنید.
سرور اختصاصی چیزی نیست که بخواید روزی 3-4 بار سیستم عامل نصب کنید و تست کنید؛ اگر میخواید مجازی ساز ها رو تست کنید در سیستم خودتون تست کنید.
درضمن اگر از همکاران سرور تهیه کنید (بسته به دیتاسنتر) پنل جهت مدیریت و نصب سیستم عامل نمیدهد و خودشان برایتان سیستم عامل نصب و تحویل میدهند.
"پنل جهت مدیریت و نصب سیستم عامل نمیدهد" اگر بخوام پنل داشته باشم باید از دیتاسنتر بگیرم یا ... ؟
ممنون از راهنماییهاتون
نصب و کار با kvm به نظر من یه مرجله بالاتر از ابتدایی هست و شما باید اول سوالات ابتدایی رو بتونید جواب بدید.
دیتاسنتر پنل جهت مدیریت و نصب سیستم عامل میده. البته بسته به دیتاسنتر میتونه این پنل مختلف باشه مثلا داسنتک میتونید وی ام وایر رو هم نصب کنید از طریق پنل دیتاسنتر ولی در هتیزنر اینطور نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
besthosti.com
نصب و کار با kvm به نظر من یه مرجله بالاتر از ابتدایی هست و شما باید اول سوالات ابتدایی رو بتونید جواب بدید.
دیتاسنتر پنل جهت مدیریت و نصب سیستم عامل میده. البته بسته به دیتاسنتر میتونه این پنل مختلف باشه مثلا داسنتک میتونید وی ام وایر رو هم نصب کنید از طریق پنل دیتاسنتر ولی در هتیزنر اینطور نیست.
اگر نشه از پنل نصب کرد باید خودم دستی نصب کنم یا اینکه تیکت بزنم به فروشنده برام نصب کنه ؟
- - - Updated - - -
سلام
کاملا متوجه نشدم چطوریه
تصمیم گرفتم یه سرور بهرم و خودم همه چیز رو تجربه کنم
لطفا توی این تاپیک آفرهاتون رو برایسروری جهت یادگیری اعلام کنید
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=151244