پاسخ : نسخه سوم سيستم مديريت محتواي راش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamali5
لطفآ یه سایتی که این سیستم مدیریت محتوا روش نصب رو بدین یه نگاه بندازیم
در مورد امنیتش هم بگین در چه صطحی هست ممنون میشم
در حد نیوک هست از نظر امنیت؟
يك نمونه :
در مورد امنيت هيچ كي نميگه ماست ما ترشه!
ببينيد من به عنوان برنامه نويس سيستم نمي تونم روي امنيتش نظر بدم...چرا؟چون كه من سعي كردم تمام داتش فني خودم رو در نوشتنش بكار بگيرم ... حالا يك وقت ممكن هست در يك جا اشتباه فني يا چيزي شبيه املايي داشته باشه!
در مورد نيوك تا حالا ضعف هاي زيادي گذارش شده و اين طبيعي هست ، هر چي كاربران بيشتر ميشند مشكلات احتمالي بيشتر خودشون رو نشون مي دند و يقينا هيچ سيستمي هم نيست كه بي عيب و نقص باشه...
در مورد راش تا الان خوشبختانه گذارش امنيتي نداشتيم
نسخه 2 تقريبا روي تعداد زيادي سايت نصب (تست ) شده بود (آمار دقيق ندارم چند ماه پيش *** آدرس رو سيستم لوگ كرده بود كه نصب كرده بودند) و بعد از اون ديگه چك نكردم و پيگير نشدم ولي خوشبختانه در اين مدت گذارش فني از مشكل امنيتي در سيستم رو نداشتيم.
درست ممنون از توضيحات خوبتون
سئو جطوره?خودتون تو قسمت سئو از 20 نمره جه نمره اي ميدين بهش?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamali5
دوستمون گفتن دیگه خودشون که نمی تونند بگند بده! چون هر چی داشتن و نداشتن با دل و جون رو این سیستم پیاده کردند
من اینو روی لوکال نصب کردم اما ارور میده .
error:Mixing of GROUP columns (MIN(),MAX(),COUNT(),...) with no GROUP columns is illegal if there is no GROUP BY clause
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamali5
به طور پيش فرض لينك ها user friendly نشدند كه كار يك htaccess هست.
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IranianServer
من اینو روی لوکال نصب کردم اما ارور میده .
error:Mixing of GROUP columns (MIN(),MAX(),COUNT(),...) with no GROUP columns is illegal if there is no GROUP BY clause
روي لوكال خودم درسته لطف كن اين فايل رو تو پوشه install بريز و بعد دوباره روي يك ديتابيس جديد برنامه رو نصب كن ببين مشكل حل شده يا نه
ممنون از زحماتهایی که بابت تولید این سیستم کشیدید
امکان داره یه مقدار مستندات فنی رو هم برای ارزیابی یه جایی انتشار بدید تا بهتر بشه از لحاظ فنی و امنیتی بررسی کرد
هیچ کاری انفرادی به جایی نمیرسه
شاید بشه با تلاش جمعی بیشتر در بلوغ سیستم کمک کرد (البته همواره باید کپی رایت رو هم درنظر داشت و احترام گذاشت)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elmiralover
ممنون از زحماتهایی که بابت تولید این سیستم کشیدید
امکان داره یه مقدار مستندات فنی رو هم برای ارزیابی یه جایی انتشار بدید تا بهتر بشه از لحاظ فنی و امنیتی بررسی کرد
هیچ کاری انفرادی به جایی نمیرسه
شاید بشه با تلاش جمعی بیشتر در بلوغ سیستم کمک کرد (البته همواره باید کپی رایت رو هم درنظر داشت و احترام گذاشت)
خواهش مي كنم
متاسفانه من شخصا اين روزها خيلي وقت كمي دارم و حتي انتشار سيستم هم به خاطر درخواست هاي متعددي بود كه بعضي از كاربران داشتند (عده اي محترمانه عده اي خشن تر و عده اي اون ورتر از خشن !:دي)
يكي از اهداف اصلي ايجاد انجمن پشتيباني راش هم جمع شدن كاربران و توسعه دهندگان غير رسمي (!)سيستم بودند كه خوشبختانه تا الان پيش رفتي نسبتا خوبي داشته و انشالله با همكاري بيشتر اين سيستم ايراني بيشتر توسعه پيدا خواهد كرد.
در مورد مستندات فني چيزي كه فعلا مهم تر هست ارائه مستندات فني ماژول نويسي براي سيستم هست كه من دارم سعي مي كنم در قالب يك pdf توضيح لازم رو بدم و انشالله در كنار همون pdf توضيحات جانبي سيستم رو هم خواهم نوشت.
خیلی عالیه. دمتون گرم!!!!