بنده دارم خیلی منطقی و طبق اصول با ایشون صحبت می کنم و قصد خراب کردن کارشون رو ندارم. این صحبت شما بی انصافی است.
نمایش نسخه قابل چاپ
منظورم شما نبودید، کلی گفتم! قوانین بازارچه خیلی خیلی داغونه!
تاپیک بنده خدا رو به چیز دادیم رفت، بهتره نظرمونو بگیم!
- استارتر باید تو پست اول تمامی موارد رو ذکر کنه!
- هیچ کس حق دادن پست تو تاپیک رو نداره! نه تایید نه تخریب!
- تمامی مراحل خرید و فروش از طریق پیغام خصوصی، ایمیل و سایت سرویس دهنده انجام میشه!
- Review از سرویس دهنده ها تو یه تاپیک جداگونه (نه تاپیک فروش) انجام بشه!
و و و ...
بی خیال، به قول امیر اروجلو یه روز خوب میاد ;)
هزینه رم اضافی چقدره
فضا: 5 گیگابایت | 7 هزار تومان در ماه
فضا: 10 گیگابایت | 12 هزار تومان در ماهفضا: 20 گیگابایت | 19 هزار تومان در ماهترافیک: 10 گیگابایت | 10 هزار تومانرم اضافه: 512 مگابایت | 15 هزار تومان در ماهرم اضافه: 1024 مگابایت | 24 هزار تومان در ماهرم اضافه: 2048 مگابایت | 39 هزار تومان در ماهUPLINK 100 | ماهانه 4000 تومان
http://www.webhostingtalk.ir/f129/15215/
می خواستم خرید کنم اما با دیدن لینک بالا منصرف شدم .:109:
اقا منم رفتم لینک بالا وقعا سر بیچاره کلاه گذاشتند
واقعا که ابروی هرچی هاستینگ بردی اقای سامان نیک غیر نیک
دیگه خیلی رو میخواد تبلیغات کردن تو این وضعیت
اومدی یه ایکن گذاشتی بالای لیستت ملت کف کنن ؟ حالا پا فشاری هم میکنی رم اختصاصی میده؟
تو موضوع مینویسی قیمت شکسته شد فکر میکنی کسی که میوخواد vps بخره ا**ق هست؟
با این سرویس حداکثر میتونی 11 تا از سرویس اولی بدی
ایا هزینه این سرور اونم با تورک با پهنای باند نامحدود! با ماهی 132 تومن درمیاد ؟
و یک مورد دیگه شما داری 1 گیگ رم اضافه رو 24 تومن که به علاوه پلن 1 میشه 32 تومن
اونوقت کی باور میکنه 3 تومن بیشتر یعنی 35 بدی یه اکانت با همون مقدار رم و دوبرابر فضا و پهنای باند خیلی بیشتر بگیری؟ X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(
واقعا که ابروی هرچی هاستینگ بردی اقای سامان نیک غیر نیک
شما چه مشکلی با سرویس ما دارید مثل اینکه از طرف کسی شازژ شده اید تا این مطالب را نوشتید
از مدیران محترم خواهش میکنم پست های بی معنی را پاک کنید .
منم متاثر شدم با خوندن اون تایپک !!!!!
قسمت های بی معنی رو لطفا مشخص کنید تا پاک کنم
بهتره تاپیک رو مدیران قفل کنند. انگاری بیشتر کاربران از سامانه نیک ناراضی هستند.