پاسخ : فروش ویژه پاییزی *** از سه کشور آمریکا - انگلیس - هلند - آلمان *** تخفیف دائمی - منابع اختصاصی - از 5 دیتاسنتر معتبر جهان ***
در مورد لینوکس مشکلی نداریم
در مورد میکروتیک هم می تونم براتون نهایتا هزینه ای پی رو محاسبه بکنم + 128 مگابایت رم که می شه 5 هزار تومن
موردی بود در خدمتتونم
پاسخ : فروش ویژه پاییزی *** از سه کشور آمریکا - انگلیس - هلند - آلمان *** تخفیف دائمی - منابع اختصاصی - از 5 دیتاسنتر معتبر جهان ***
من از اقای مددیان قبلا سرور داشتم
از انگلستان و هلندشون
امروز از المان گرفتم
پینگش نسبت به من بسیار عالی هست
پینگش به من 80 - 90 هست که بسیار مناسب هست
ریموت دسکتاپش هم عالیه خیلی روان کار می کنه انگار روی کامپیوتر خودتی
به هر حال ازشون تشکر می کنم امیدوارم برای سرور چهارم یه تخفیف جدا بدند :دی
با سلام کرام لوکیشن شما به واریز و تورنت و .... حساسیت ندارد ؟ اگر امریکا سفارش بدم مشکل ایبوز و .... پیش نخواهد آمد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mashllc
من از اقای مددیان قبلا سرور داشتم
از انگلستان و هلندشون
امروز از المان گرفتم
پینگش نسبت به من بسیار عالی هست
پینگش به من 80 - 90 هست که بسیار مناسب هست
ریموت دسکتاپش هم عالیه خیلی روان کار می کنه انگار روی کامپیوتر خودتی
به هر حال ازشون تشکر می کنم امیدوارم برای سرور چهارم یه تخفیف جدا بدند :دی
با تشکر
این حسن لطف شما رو می رسونه
بله سرور های المان به دلیل نزدیکی به ایران پینگ بسیار پایین دارند
به هر حال ممنون از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mahsoon
با سلام کرام لوکیشن شما به واریز و تورنت و .... حساسیت ندارد ؟ اگر امریکا سفارش بدم مشکل ایبوز و .... پیش نخواهد آمد ؟
با سلام خدمت شما
هیچ دیتاسنتری امریکایی نسبت به موارد وارز از جمله تورنت و اسپم و ... نمی تونه حساس نباشه
ولی این حساسیت که سرور های ما دارند از امریکا می تونیم تا حدی ignore بکنیم
من در خدمت شما هستم
با سلام
فعلا سرویسی از لوکیشن آمریکا از ایشان تهیه شد کیفت خیلی خوبی دارد و سرویس رو هم سر وقت تحویل دادن
پشتیبانیشون هم که بینظیره !!! و از اون بهتر اخلاق و منش مشتری مداریشونه که عالیه ...!
پاسخ : فروش ویژه پاییزی *** از چهار کشور آمریکا - انگلیس - هلند - آلمان *** تخفیف دائمی - منابع اختصاصی - از 5 دیتاسنتر معتبر جهان ***
تست برا من بفرس ببینم چطوره
پاسخ : فروش ویژه پاییزی *** از چهار کشور آمریکا - انگلیس - هلند - آلمان *** تخفیف دائمی - منابع اختصاصی - از 5 دیتاسنتر معتبر جهان ***
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mahsoon
با سلام
فعلا سرویسی از لوکیشن آمریکا از ایشان تهیه شد کیفت خیلی خوبی دارد و سرویس رو هم سر وقت تحویل دادن
پشتیبانیشون هم که بینظیره !!! و از اون بهتر اخلاق و منش مشتری مداریشونه که عالیه ...!
ممنون از شما
انچه که انجام دادیم وظیفه هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xvz123
تست برا من بفرس ببینم چطوره
با سلام خدمت شما دوست گرامی
اگر تست و ... بخوایید
لطفا پلان مورد نظر - لوکیشن و سیستم عامل دلخواهتون رو در سایت در قسمت ارتباط با ما بفرمایید
بنده سریعا تقدیم بکنم
یک تست پینگ از آلمان بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rayaa
یک تست پینگ از آلمان بدید
ارسال شد