پاسخ : مستر ریسلر یا سرور اختصاصی
بسم رب المهدی
سلام
شما اگر سرمایه کافی دارید هم باید یا از مستر ریسلر یا ریسلر شروع کنید
به جای هزینه ی الکی هزینه ی تبلیغ بدید
اینجوری خیلی راحت هم به سرور می رسید
در مورد اینکه پکیج شیلد هاست خوبه یا نه
بنده آقای حسینی رو خیلی وقته می شناسم و تاییدشون می کنم
اگر هم نیاز به آفر دیگه ای دارید توی بخش مربوطه درخواست بزنید همکاران پاسخ گو هستن یقینا
فی امان الله
و من الله توفیق
یاعلی ع
سلام به دوستان عزیز
-------
در جواب دوستمون به هیچ وجه سرور اختصاصی توصیه نمیشه
به جایش یه نمایندگی خوب بگیرید و به جای هزینه سرور و کانفیگ و لایسین هاش هزنیه تبلیغات و بهینه کنید
با سلام
پیش از هر کاری توصیه می شود بازارسنجی نمایید و استراتژی کاریتان را مشخص کنید. بعد از این کار بودجه بندی نمایید . بخش هزینه ها و بخش سرمایه گذاری.
توجه داشته باشید تبلیغات و هاست ریسلری و سرور و ... در بخش سرمایه گذاری طبقه بندی می شوند.
هزینه های مربوط به بازاریابی و فروش و ... را هم مشخص کنید.
اگر پلن برنامه ای درستی نداشته باشید با 100 میلیون سرمایه هم به مشکلات جدی بر خواهید خورد. اما با داشتن برنامه ریزی صحیح با حداقل سرمایه می توانید یک کسب و کار موفق داشته باشید.
البته تجربه و دانش علمی این کار هم بسیار مهم است.
سربلند باشید
دوست عزیز ، طی صحبتای مفصلی که داشتیم ، با شرایط شما بهترین کار خرید ریسلر یا مستر ریسلر هست :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shadmehr792
سلام دوستان یک سوال داشتم برای راه اندازی سایت هاستینگ در حد آذر انلاین به نظرتون اکانت مستر ریسلر خوبه؟؟؟؟؟ البته یکی از دوستان پیشنهاد دادن .برای اول کار که هنوز مشتری نیست پول سرور عاقلانه نیست به نظرتون چی کار کنم؟؟؟؟
ببینیند دوست عزیز صادقانه بهت میگم شما یک ریسیلر از یک جای خوب تهیه کنید بعد اگر توان مالی که دارید سرور اختصاصی بگیرید بخضی از اون رو هزینه تبلیغات کنید و سپس به دنبال تخصص در زمینه هاستینگ باشید
البته اذر انلاین تجربه چندین ساله دارید هیچ وقت توقع نداشته باشید در اول کار بتونید شهرت اذر انلاین رو کسب کنید توی هاستینگ فقط اول تجربه بعد تبلیغات کافی داشته باشید