پاسخ : !هاست ایران!فروش ویژه پائیزه!60درصدتخفیف دائمی>>رم دو گیگ فقط11 هزارتومان<<ارائه تمامی کانفیگ ها!فول آپتایم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xmohammadx
- - - Updated - -
عزیز تحویل بلافاصله بعد از پرداخت بوده تا حالا
شما هم اگر پرداخت کردید براتون ارسال شده مشخصات
بله، بنده نمیدونستم حدود نیم یا یک ساعت پیش رفتم تو سایت دیدم که ساعت 12 و خوردی مشخصات فرستاده شده.
پاسخ : !هاست ایران!فروش ویژه پائیزه!60درصدتخفیف دائمی>>رم دو گیگ فقط11 هزارتومان<<ارائه تمامی کانفیگ ها!فول آپتایم!
یک سرور رم 3 سفارش دادم آنی تحویل گرفتم با کانفیگ و آموزش
سلام. امکان تغییر سیستم عامل هم هست توسط خودمون؟
عکس از پنل لطف میکنید؟
حداکثر چقدر هارد میتونید به یک سرویس اضافه کنید رایگان؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aram1376
سلام. امکان تغییر سیستم عامل هم هست توسط خودمون؟
عکس از پنل لطف میکنید؟
حداکثر چقدر هارد میتونید به یک سرویس اضافه کنید رایگان؟
با سلام
مجازی ساز وی ام ویر هست و امکان نصب توسط کاربر نیست
ولی هر موقع که بخواهید سیستم عامل رو براتون عوض می کنیم
نهایت 50 گیگابایت
ممنون از پاسختون.
اگه بخوایم سفارش بدیم، به پلن 3 گیگابایت رم چه مقدار cpu بر حساب مگاهرتز تعلق میگیره؟
اگه لینوکس رو بزنیم کدوم سیستم عاملش آنی نصب میشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aram1376
ممنون از پاسختون.
اگه بخوایم سفارش بدیم، به پلن 3 گیگابایت رم چه مقدار cpu بر حساب مگاهرتز تعلق میگیره؟
اگه لینوکس رو بزنیم کدوم سیستم عاملش آنی نصب میشه؟
1800مگاهرتز
ممنون میشم جواب بقیه سوالات رو در یاهو پیگیر باشید
آقا پس تکلیف پول ما چی میشه من بابت سرور پول دادم و هنوز به حسابم پولی نیومده سرور هم بستن کی الان جوابگو هست؟
به عنوان کلاه برداری من شنبه به پلیس فتا شکایت میکنم و متمعا باشید ادعای خسارت هم میکنم و به عنوان کلاه بردار باهاشون برخورد میکنم
باید معلوم بشه بابت چی پول دریافت کردن نه سرور دادن نه پول رو پس دادن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosein-sat
آقا پس تکلیف پول ما چی میشه من بابت سرور پول دادم و هنوز به حسابم پولی نیومده سرور هم بستن کی الان جوابگو هست؟
به عنوان کلاه برداری من شنبه به پلیس فتا شکایت میکنم و متمعا باشید ادعای خسارت هم میکنم و به عنوان کلاه بردار باهاشون برخورد میکنم
باید معلوم بشه بابت چی پول دریافت کردن نه سرور دادن نه پول رو پس دادن
برای من رو همون موقع که تیکت زدم و شماره کارت دادم، چن دقیقه بعد واریز کردن. زیر نیم ساعت بود فکر کنم.
تا اونجایی که یادمه تو تیکت اولویت با کارت های بانک ملی بوده. شما چه کارتی رو دادید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nomel
برای من رو همون موقع که تیکت زدم و شماره کارت دادم، چن دقیقه بعد واریز کردن. زیر نیم ساعت بود فکر کنم.
تا اونجایی که یادمه تو تیکت اولویت با کارت های بانک ملی بوده. شما چه کارتی رو دادید؟
مال من با اینکه ملی نبود و ملت بود، 7 8 ساعت بعد از تیکت وازیر شد!
دوست عزیز فعلا که مال مارو هنوز به حساب نریختن به من گفتن شماره کارتت اشتباه در صورتی که چک کرده بودم
بازم دوتا شماره کارت دیگرو دادم ولی هیچ خبری نشد که نشد