پاسخ : همه چیز در مورد دیتاسنتر ovh
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranwebwork
ببین دوست من اکثر کسایی که برات سرور میگیرن از OVH واسطه هاستن پس فیمت بیشتر میشه 2- اینکه معموال این افراد از نماینده های OVH سرو تهیه میکنن که فیمتش مثل OVH نیست و حداقل چند یورویی متفاوته. شما اگر سرور می خوای یه گشتی تو فروم OVH بزن ، نماینده هاشو پیدا میکنی بهشون ایمیل بزن و ازشون مستقیم بگیر بنابراین هیچ مشکلی نداری و سرور توی پنل خودت میاد ( پنلت رو هم آدرس ایران بزنی هیچ ایرادی نداره )چون کسی که pay میکنه مهمه! )
ممنون علی آقا برای توضیحات . من هم خواستم pay کنم براشون فقط! :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fun_9990
ما که دو ماه تمام دویدیم دنبال این دیتا سنتر که یکی باشه داخل مملکت برامون از این سرور خرید بکنه
هیچی گیرمون نشد !!! یکی دو نفر هم پیدا شدن که قیم 100 دلاری رو گفتن 150 هزار خرید می کنیم !!!
امیدوارم لااقل اگه کسی می خواد از اینجا خرید کنه بتونه به هدفش برسه !=(( ما که پوکیدیم:65:
با هزینه نصب 1/3 کمتر از ovh میتونم سرور واستون تهیه کنم با ارائه پنل - همچنین hetzner هم به همین صورت با پنل ارائه میشه.
دوستان لطف کنند آفر های خودشون رو توی بخش خرید و فروش مطرح کنند نه اینجا (که بخش آموزش هست)
ممنون میشم مدیران رسیدگی کنند :)
1- منظور از abuse چیه؟
2- من می خوام آدرس و تلفن یکی از آشناهامون توی ایتالیا رو بدم بجز وریفای کرد اولیه با اس ام اس، امکان داره باهاشون تماس بگیرن یا همه کارها با ایمیل انجام میشه؟
3- گفتین برای آی پی فقط هزینه ستاپ می گیرن، کجا نوشته؟ لینکش رو میدی بی زحمت؟
4- اگه آدرس آشنام رو بدم و اسم خودم رو بدم ( اسم ایرانی ) مشکلی پیش میاد؟ چون پرداخت با خودمه؟
5- پی پال قبول می کنند؟
نظر شخصی من
بدترین دیتاسنتر دنیا !! شبکشون با همه جا فرق می کنه برای همین هیچ کدوم از شرکت های ساپورتری که سرشون به تنشوم می ارزه اصلا قبول نمی کنن به هیچ وجه ساپورت این دیتاسنتر رو. من پیشنهاد نمی کنم !
از نظر پورت و شبکه که از داغون اونرتره
این دیتاسنتر شباهت زیادی با هتزنر المان دارد !
این دیتاسنتر هم به پورت 445 بسیار شدید گیر می دهد !
با اینکه بنده پورت ها را هم می بندم باز هم ایپی را مسدود می کنند !
این مورد خیلی مهم است که لازم دانستم دوباره اینجا بیان کنم ...