پاسخ : بهترین بانک جهت افتتاح حساب شخصی،شرکت و ارزی
من خودم حساب اصلیم سپهر صادرات است که سپهر کارت بهش متصل است و اینترنت بانکش هم فعاله. اما خوب هم شرکت باید از بانکهای مختلف استفاده کنده و هم اینکه مشتری راحت باشه(البته حاظرم توی قرض الحسنه حساب باز کنم ولی بانک ملی نهb-))
ولی خوب بحث انواع حسابها،خدمات بانکی و ... است.
یانک ملت بانک خوب و باکلاسی ایت که همیشه خدماتش زبانزد خاص و عام است. ولی آیا درگاه به حساب شخصی میده؟
فقط درگاه نیست. خوده حساب است. کنترل اینترنتی حساب و آیا اینکه مصل بانک صادرات قابلیت متصل کردن کارت به حساب است؟
بقیه بانکها چی؟
چیزی که من امروز متوجه شدم من باید توی بانک صادرات،ملت،پارسیان،سامان و پاسارگاد همزمان حساب باز کنم(نوعش را دوستان مشخص کنید.شخصی یا شرکتی و یا قرض الحسنه ،سپردهگذاری،جاری و ...) و درگاه پرداخت آنلاین هم بگیرم.
سلام مجدد
دوست عزیز تا جایی که من میدونم امار یسری از اینجور چیزا رو دارم چه سامان چه بانک ها دیگه شما میتونید تو سربرگ شرکت حساب مدیرعامل یا هر حسابی رو معرفی کنید برای گرفتن پرداخت آنلاین و اخر متن رو امضا کنندگان همان امضا کنند گان اساسنامه باشند ... چون وقتی بانک اساسنامه رو دریافت میکنه این بخش ها هم چک میکنه ...
موفق و و پیروز باشید ...
نقل قول:
(البته حاظرم توی قرض الحسنه حساب باز کنم ولی بانک ملی نهb-))
سلام
مگه بانک ملی قرض الحسنه نداره؟
بانک ملت به نظر من از همه عالی تر و بهتره. بخصوص حساب اینترنتیش که از بقیه بانک ها کامل تر و بهتر و منسجم تره. برای پرداخت کارت به کارت از حساب اینترنتی لازم نیست مثل بقیه بانک ها در قسمت مجزا لاگین کنی، توی خود پنل هست + ساتنا که برای پرداحت اینترنتی به شماره یک شماره حساب در یک بانک دیگه مثلا از حساب ملت به شماره حساب ( نه کارت ) بانک صادرات بریزی. دیگه نیازی نیست بری بانک تا چک بین بانکی بگیری یا بانک برات این کارو بکنه از همون اینترنت میکنی و تا قبل پایان ساعت اداری سندش اوکی میشه ( معمولا نیم ساعته حله) خلاصه به نظر من بهترینه
من هر چه قدر کردم نتونستم این کارت به کارت ملی رو پیدا کنم. از چه مسیری طی میشه؟
1- ملت
2- پارسیان
3- سامان
4- ملی
5- صادرات
6- پاسارگاد
همین 6تا حساب داشته باشی کافیه! واسه درگاه هم فقط ملت و پارسیان
ملی بگیر :)) منو به غلط کردن انداخت. اولش باید یک حساب باز کنی بعدش باید سفارش دستگاه انلاین برای کارهای اینترنتی بدی..:)) به من گفتن برو ثبت نام کن. رفتم ثبت نام کردم از بانک بهم زنگ زدند بیا دستگاهتو ببر... گفتم یا خدا چی رو ببرم؟ رفتم بانک 16000 تومان پیادم کردند و دستگاه بهم دادند برای رمز و انتقال وجوه اینترنتی :)) .. شانس آوردم بهم نگفتند بیا عابر بانک رو بخر ببر خونه پرداخت اینترنتی کن..واقعا جلب بود برام. این همه بانک حساب دارم همشون یک یوزر و پسورمیدن تمام. اینا باید دستگاه عابر بانک بخری همراهش :-&:))
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
من هر چه قدر کردم نتونستم این کارت به کارت ملی رو پیدا کنم. از چه مسیری طی میشه؟
گفتم که باید دستگاه بخری براش.تو سایتش هست. میری ثبت نام میکنی 10 روز بعد میاد بانکی که حساب داری.زنگ میزنن بیا دستگاه عابر بانک آمادست!!=))
سلام
آره نوبرن آخه/:)
تازه مثلا بخوای تراکنش های چند ماه قبلتو ببینی دوباره یک پنل دیگه باید سفارش بدی
اما بانک ملی ایرانه دیگه بانک مرکزی نبود اینا بودن 80 سال پیش تعداد شعبات زیادش در همه شهرا و روستاها باعث افزایش فروش و راحتی مردم میشه.
مخلصیم
من که پرداخت آنلاین زیاد انجام میدم تو همه در گاه ها به مشکل بر خوردم بجز پارسیان
به زودی هم درگاه پارسیان میگیرم
درخواست دادم بعد 24 ساعت ایمیل دادن و سایت مارو تایید کردن مدارک لازم رو فرستادن که پر کنیم و تحویل بدیم
کلآ از پارسیان راضیم کارش عالیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamali5
من که پرداخت آنلاین زیاد انجام میدم تو همه در گاه ها به مشکل بر خوردم بجز پارسیان
به زودی هم درگاه پارسیان میگیرم
درخواست دادم بعد 24 ساعت ایمیل دادن و سایت مارو تایید کردن مدارک لازم رو فرستادن که پر کنیم و تحویل بدیم
کلآ از پارسیان راضیم کارش عالیه
برای بنده هم ایمیل فرستادن اما ایمیلشون از سرویس گوگل بود , یکمی مشکوک شدم. برای شما هم همینطوره؟