درسته . اینجور موارد رو باید با ادمین هماهنگ کنند تا یکبار برای همیشه این کار براشون انجام بشه .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
خیلی از این امکاناتی که اسمش در سی پنل در طرف یوزر امکانات است بازی با htaccess است:">
یک دکمه می زنید در سی پنل کار انجام می شود اینجا باید کد بگذارید.
البته در اینکه سی پنل یک شاهکار است شکی نیست.
مخلصیم
ایراداتی که به سی پنل گرفتید در مورد دیتابیس وارد نیست.
سی پنل برای ساخت دیتابیس یک ویزارد ایجاد کرده که همزمان و خیلی راحت هم دیتابیس رو میسازید هم یوزر رو و هم به هم متصلشون می کنید.
در مورد تعویض پسورد هم دو راه وجود داره
1- به phpmyadmin برید و پسورد رو تغییر بدید.
2- یوزر رو پاک کنید و از اول با پسورد جدید بسازید و با یک کلیک یوزر جدید رو به دیتابیس متصل کنید.
مشکل تحریم وجود دارد ولی نمیشه از مزیتهای سی پنل گذشت. واقعا وقتی سی پنل نصب باشه سال به سال نیازی به لوگین در SSH نیست.
در دایرکت ادمین راحت تر و سریعتر هم هست در دایرکت ادمین قسمت service monitor میتونی ببینی کدوم پورت داون شده و از همونجا ریست کنینقل قول:
http://www.webhostingtalk.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلی توسط taghikhani http://www.webhostingtalk.ir/images/...wpost-left.png
واقعا وقتی سی پنل نصب باشه سال به سال نیازی به لوگین در SSH نیست.
اما در سی پنل از قسمت server status نگاه میکنی کدام پورت داون شده و باید بری در قسمت دیگه ریست کنی
معادل آن Gui وجود ندارد اما custombuild از CLI معادل آن است .نقل قول:
اگر دایرکت ادمین چیزی به قدرت easyapache داشته باشه من همین امروز برای انتقال به دایرکت ادمین کارم رو شروع می کنم.
ضمنا من cron job و فوروارد ایمیل به pipe رو توی دایرکت ادمین ندیدم. ندازه یا من پیدا نکردم؟
cron و فوروارد هم دارد
معادل easyapache در custom build , WHM هست در Directadmin
cronjobs در direct admin در قسمت : advanced feature / cronjobs وجود داره که عملکرد مشابه ای با cronjobs در Cpanel ارائه میکنه .
در مورد e-mail piping هم WHMcs آموزش جداگانه ای رو برای Direct admin ارائه داده ( هرچند تفاوت خاصی وجود نداره )
من با هر دوی این کنترل پانلها کار کردم و هر کدام مزایا و معایب خودشو داره. به نظر من تنها ضعف اصلی سی پانل استفاده بیش از حد از منابع سیستم و به ویژه رم هستش که اونم بی دلیل نیست و به خاطر استفاده از پلاگینها و نرم افزارهای جانبی قوی تر مثل DNS و ... که برای کم کردن مقدار استفاده از رم در سی پانل قابل تنظیم است و در بقیه موارد مثل راحتی و در دسترس بودن همه موارد و گزینه ها، رابط کاربری User Friendly و عالی سی پانل واقعاً از دایرکت ادمین سرتره و هاستینگهای درجه 1 دنیا هم از پانل استفاده می کنند و همه دوستان به خوبی این نکته رو می دونن، پانل جدید ویندوزی Enkompass هم که برای ویندوز طراحی شده به خوبی گویای این مطلب هستش. اما دایرکت ادمین به علت داشتن قیمت بسیار پایین و لیسانس LifeTime ارزان قیمت ، استفاده کم از منابع سیستم از جمله مواردی هست که به صورت پیش فرض در دایرکت ادمین وجود داره. مهمترین ضعف این پانل به نظر من گیج کننده بودن پانلش هستش و این مشکل هم با یک تم مناسب قابل حل هستش. در هر صورت اگر به دنبال یک پانل کامل و حرفه ای و فابل انعصاف هستین سی پانل و اگر به دنبال یک پانل خوب و در سطح متوسط به بالا با استفاده کم از منابع هستین دایرکت ادمینو توصیه می کنم.