اگر کارتون خیلی اطلاعات مهمه و زیاد از رم فلش هارد سی دی یس وی دی مختلف در روز مصرف میکنید اینا جز برترین های دنیا هستند kaspersky avira bitdefender norton و غیره اما در حد معمولی متوسط بهترین ESET Smart Security پیشنهاد میکنم .
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر کارتون خیلی اطلاعات مهمه و زیاد از رم فلش هارد سی دی یس وی دی مختلف در روز مصرف میکنید اینا جز برترین های دنیا هستند kaspersky avira bitdefender norton و غیره اما در حد معمولی متوسط بهترین ESET Smart Security پیشنهاد میکنم .
Eset Smart Security 8 پیشنهاد میشه من 5 ساله دارم استفاده میکنم و تا بحال هیچ مشکلی نداشتم و به راحتی هم اپدیت میشه
Kasper Sky رو پیشنهاد میکنم امسال Offline Updater هم براش اومده
با تشکر همه دوستان
یه سایت معتبر برای خرید انتی ویروس اورجینال معرفی کنید باتشکر
سلام
از Kaspersky استفاده می کنم و راضی هستم.
به نظر من ازKaspersky استفاده کنید ، حرف نداره ;)
فقط و فقط بیت دفندر خودشم توتال
لایسنس دوساله خواستی زیر قیمت میدم بهت اورجینال اورجینال :دی
بدون تردید و طبق امتیازات رسمی جهانی، Bitdefender در مجموع برتر هست از سال 2012 تا کنون و از هر حیث شما رو کاملا راضی نگه می داره. رقابت تنگاتنگی نیز با Kaspersky داره، ولی شخصا بیت دیفندر رو ترجیح میدم. حتما لایسنس تهیه کنید برای ابزار امنیتی که استفاده می کنید، تا تجربه ای بدون دردسر و کاملا ایمن داشته باشید. فکر می کنم اگر بخواید از شرکت های ایرانی خرید کنید، بهترین قیمت و تنوع رو بین OEM فروشان از IranSetup میتونید تهیه کنید.
سلام
تا زمانی که از ویندوز استفاده میکردم بیت دیفندر داشتم و مناسب بود (سی پس یو i7. حداکثر فرکانس 3 گیگاهرتز).
اگر امکان مهاجرت به لینوکس دارید پیشنهاد میکنم یک فدورا یا اوبونتو نصب کنید راحت😊
Sent from my LG-H818 using Tapatalk