پاسخ : عدم پشتیبانی سازنده Virtualizor و نصب میکروتیک
سلام.
مشکل را پشتیبانی virtualizor که از سمت KVM بود در تمامی سرور های ما حل کردند!
موفق باشید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jackhaman
به هر حال تمجید و تعریف بی موردی از virtualizor کردید و نتیجه اش رو هم دارید میبینید که هیچ چیز اون طور که خودتون تصور میکنید یا بقیه میگن نیست .
قصد سوء استفاده نبود .
سلام.
بله مشخص هست شما قصد سو استفاده ندارید و بنده هم خلاف عرض کردم.
از شکلکی که قرار دادید کاملا مشخص بود!
بنده اگر بازهم هزاران سرور دیگر بگیرم و توانایی کشش KVM را داشته باشند Virtualizor نصب خواهم کرد.
بنده از همکاران و دوستان تقاضا کردم اگر کمکی می توانند کنند اما شما جز تخریب کار دیگری بلد نیستید انجام بدهید!
موفق باشید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TeraServerCo
ما بدون مشکل با virtualizor سرور میکروتیک میسازیم و الانم حدود 20 تا سرور میکروتیک روش هست. اطمینان دارید که فایلتون سالمه ؟
سلام.
مشکل از سمت ایزو نبود بلکه در هنگام load drivers.... گیر میکرد و بالا نمی آمد اما مشکل را حل کردند.
عذر می خوام یه سوالی ، بدین صورت وقتی وی پی اس میکروتیکی توسط virtualizor ساخته می شه ، آی پی را به صورت دینامیک به سرور اضافه می کنه و کاربر نمی تونه اون را دستی تغییر بده
درسته؟
سلام
من یک ماه پیش ویرچوالیزور رو روی یکی از سرورها نصب کردم مشکلاتی که داره اومدم یه نسخه لینوکس نصب کنم نصبش ۶ ساعت و این حدود طول کشید ۲ اصلا ساپورت نکرد سیستم عامل رو کرش میکرد سرعت هارد وی پی اس ها در حده ۵ ۶ مگابیت در ثانیه بود ؟ اگر مواردی هستکه باید تنظشیم شود اینموارد درست شود ممنون میشم همکاران ذکر کنن ؟
سلام دوست عزیز
مشکل را بصورت کلی حل کردند یا اینکه مشکل فقط در سرور شما بود؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speednet
سلام
من یک ماه پیش ویرچوالیزور رو روی یکی از سرورها نصب کردم مشکلاتی که داره اومدم یه نسخه لینوکس نصب کنم نصبش ۶ ساعت و این حدود طول کشید ۲ اصلا ساپورت نکرد سیستم عامل رو کرش میکرد سرعت هارد وی پی اس ها در حده ۵ ۶ مگابیت در ثانیه بود ؟ اگر مواردی هستکه باید تنظشیم شود اینموارد درست شود ممنون میشم همکاران ذکر کنن ؟
دوستان من این مورد رو روی ویندوز سرور 2012 داشتم
آیا واقعا مشکل از Virtulizor هستش یا اینکه از سخت افزار؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speednet
سلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Optimus
عذر می خوام یه سوالی ، بدین صورت وقتی وی پی اس میکروتیکی توسط virtualizor ساخته می شه ، آی پی را به صورت دینامیک به سرور اضافه می کنه و کاربر نمی تونه اون را دستی تغییر بده
درسته؟
خیر دوست عزیز میتونین تغییرات رو انجام بدین بصوزت دستی.هیچ محدودیتی نداره