پاسخ : درخواست ده گیگ هاست
درود
پیشنهاد میگردد یک ریسلر تهیه نمائید
هاست پرسرعت | پلن 10گیگ
مقدار فضا: 10000 مگابایت
ترافیک ماهیانه : نامحدود
تعداد اکانت FTP: نامحدود
تعداد ساب دامین : نامحدود
تعداد پارک دامین : نامحدود
پشتیبانی : ۲۴ ساعته
کنترل پنل : Cpanel
نصب مدیریت محتوا:رایگان
بک آپ گیری: روزانه ، هفتگی ، ماهانه
ورژن پی اچ پی:انتخابی توسط خود کاربر
وب سرور : LiteSpeed
ماهانه 15000 تومان
ماه اول 45درصد تخفیف : http://sepahanserver.com/client/cart.php?gid=1
شرکت مبین هاست WWW.Mobinhost.Com
ارائه دهنده سرور اختصاصی , سرور مجازی , هاست سی پنل , هاست دایرکت ادمین , ارائه دامنه ملی و بین المللی, مدیریت و کانفیگ سرور , صدور لایسنس سی پنل و دایرکت ادمین
(ارائه هاست سی پنل از ایران انگلستان آمریکا کانادا آلمان فرانسه هلند) 7 کشور
نماینده رسمی رد استیشن انگلستان برای نمایش لینک نمایندگی اینجا کلیک کنید
تلفن تماس پشتیبانی و فروش 02166573866 - 02166570779
----------------------------------------------------------------------------------------
هاست اشتراکی Cpanel (ارائه هاست سی پنل از ایران-انگلستان-آمریکا-کانادا-آلمان-فرانسه-هلند) 7 کشور
مناسب میزبانی سایت شما (وردپرس - جوملا - نیوک - PHP - نصب انواع اسکریپت و CMS ها و...)
|
- هاست سی پنل - 50 مگابایت ( ترافیک ماهانه 5 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت سالیانه 15000 تومان ) |
|
- هاست سی پنل - 100 مگابایت ( ترافیک ماهانه 10 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت سالیانه 20000 تومان ) |
|
- هاست سی پنل - 200 مگابایت ( ترافیک ماهانه 20 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت سالیانه 30000 تومان ) |
|
- هاست سی پنل - 500 مگابایت ( ترافیک ماهانه 50 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت سالیانه 40000 تومان ) |
هاست لینوکس حرفه ای (هاست وردپرس و جوملا و ...)
|
- هاست سی پنل - 1 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 70 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت ماهانه 8000 تومان ) |
|
- هاست سی پنل - 2 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 100 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت ماهانه 11000 تومان ) |
|
- هاست سی پنل - 3 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 150 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت ماهانه 14000 تومان ) |
|
- هاست سی پنل - 4 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 200 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت ماهانه 17000 تومان ) |
هاست پر بازدید Cpanel
مناسب سایت های پر بازدیدی و بلاگی و سایت های شرکتی , مناسب برای انواع CMS ها
|
- هاست پر بازدید سی پنل - 5 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 200 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت ماهانه 30000 تومان ) هاست پر بازدید
|
|
- هاست پر بازدید سی پنل - 10 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 300 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت ماهانه 55000 تومان ) هاست پر بازدید |
|
- هاست پر بازدید سی پنل - 20 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 500 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت ماهانه 100000 تومان ) هاست پر بازدید |
ما برای تمام مشتریان 10 دقیقه مشاوره رایگان داریم و تماس تلفنی را هم ما با شما برفرار می کنیم و این جزو سرویس مبین هاست می باشد
----------------------------------------------------------------------------------------
ساعت کار: شنبه تا پنجشنبه 9 صبح تا 12 شب
جمعه تیکت و تلفن همراه
آدرس وبسایت : www.MobinHost.com
پرتال فروش :http://my.mobinhost.com
ارتباط با بخش فروش : http://my.mobinhost.com/contact.php
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobinhost.in
شرکت مبین هاست WWW.Mobinhost.Com
ارائه دهنده سرور اختصاصی , سرور مجازی , هاست سی پنل , هاست دایرکت ادمین , ارائه دامنه ملی و بین المللی, مدیریت و کانفیگ سرور , صدور لایسنس سی پنل و دایرکت ادمین
(ارائه هاست سی پنل از ایران انگلستان آمریکا کانادا آلمان فرانسه هلند) 7 کشور
نماینده رسمی رد استیشن انگلستان برای نمایش لینک نمایندگی اینجا کلیک کنید
هاست اشتراکی Cpanel (ارائه هاست سی پنل از ایران-انگلستان-آمریکا-کانادا-آلمان-فرانسه-هلند) 7 کشور
مناسب میزبانی سایت شما (وردپرس - جوملا - نیوک - PHP - نصب انواع اسکریپت و CMS ها و...)
|
- هاست سی پنل - 50 مگابایت ( ترافیک ماهانه 5 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت سالیانه 15000 تومان ) |
|
- هاست سی پنل - 100 مگابایت ( ترافیک ماهانه 10 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت سالیانه 20000 تومان ) |
|
- هاست سی پنل - 200 مگابایت ( ترافیک ماهانه 20 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت سالیانه 30000 تومان ) |
|
- هاست سی پنل - 500 مگابایت ( ترافیک ماهانه 50 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت سالیانه 40000 تومان ) |
هاست لینوکس حرفه ای (هاست وردپرس و جوملا و ...)
|
- هاست سی پنل - 1 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 70 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت ماهانه 8000 تومان ) |
|
- هاست سی پنل - 2 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 100 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت ماهانه 11000 تومان ) |
|
- هاست سی پنل - 3 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 150 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت ماهانه 14000 تومان ) |
|
- هاست سی پنل - 4 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 200 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت ماهانه 17000 تومان ) |
هاست پر بازدید Cpanel
مناسب سایت های پر بازدیدی و بلاگی و سایت های شرکتی , مناسب برای انواع CMS ها
|
- هاست پر بازدید سی پنل - 5 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 200 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت ماهانه 30000 تومان ) هاست پر بازدید
|
|
- هاست پر بازدید سی پنل - 10 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 300 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت ماهانه 55000 تومان ) هاست پر بازدید |
|
- هاست پر بازدید سی پنل - 20 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 500 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت ماهانه 100000 تومان ) هاست پر بازدید |
ما برای تمام مشتریان 10 دقیقه مشاوره رایگان داریم و تماس تلفنی را هم ما با شما برفرار می کنیم و این جزو سرویس مبین هاست می باشد
ساعت کار: شنبه تا پنجشنبه 9 صبح تا 12 شب
جمعه تیکت و تلفن همراه
آدرس وبسایت : www.MobinHost.com
پرتال فروش :http://my.mobinhost.com
ارتباط با بخش فروش : http://my.mobinhost.com/contact.php
با عرض پوزش شما حوصله نداری درخواست را بخونی بعد با توجه به درخواست آفر بدیو یک متن تبلیغاتی را تو تمام درخواستها کپی میکنی بعد ده دقیقه مشاوره رایگان میدی ؟ کلا ماندم فردا مشکل برای سایتی پیش بیاد تیکت را مطالعه میکنی و جواب میدی یا نه اونجا هم یک متن از پیش آماده برای همه تیکت ها دارید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irangroup110
لطفا کپی پیست نکنید و برای درخوست آفر بدید
دوست من اینقدر مرتب و منظم براتون نوشتیم
افر برای هاست 10 گیگ
هاست پر بازدید سی پنل - 10 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 300 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت ماهانه 55000 تومان ) هاست پر بازدید
|
با همین قیمت هم سی پنل و هم دایرکت سرویس می دهیم
ترافیک هم براتون نوشتیم
از اپاتچی هم به عنوان وب سرور استفاده می کنیم
هارد هم ssd هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ambo77
با سلام
از سرور هتزنر آلمان با وب سرور قدرتمند لایت اسپید و کنترل پنل قدرتمند سی پنل با انتقال رایگان در خدمت شما هستیم
پلن5
هاست لینوکس حرفه ای 10 گیگابایت
پهنای باند : 5 گیگ
کلیه امکانات : نامحدود
هارد : SSD
وب سرور قدرتمند LiteSpeed
آنتی شل و اسکنر قدرتمند eXploit Scanner
بک اپ گیری : بصورت روزانه و هفتگی و ماهانه
انتقال رایگان سایت شما به صورت کامل
پشتیبانی : 24 ساعته و فعال
نصب رایگان سیستم های مدیریت محتوا (به درخواست شما)
پشتیبانی از کلیه اسکریپت ها و سیستم های مدیریت محتوا
25,000 تومان ماهانه
250,000 تومان سالانه
لینک خرید :
http://www.pakweb.biz/cp/cart.php?gid=1
شماره تماس و پشتیبانی :09011639259
پهنای باند : 5 گیگ !!
سلام
درخدمتیم از آمریکا
سی پنل - وب سرور لایت اسپید
آنتی شلر و آنتی دیداس
بک اپ هفتگی - تضمین سرعت و آپتایم
7 روز گارانتی بازگشت پول
http://tebyanserver.ir/cart.php
درخدمتیم ماه اول 20 درصد تخفیف
دوستان من پیام خصوصی نمیتونم جواب بدم در ضمن من دو تا سایت فقط دارم که یکیش تازه راه اندازی شده و بازدید نداره و یکی هم سایت اصلی با انجمنش هست ،برخی دوستان فکردند چند تا سایت دارم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irangroup110
دوستان من پیام خصوصی نمیتونم جواب بدم در ضمن من دو تا سایت فقط دارم که یکیش تازه راه اندازی شده و بازدید نداره و یکی هم سایت اصلی با انجمنش هست ،برخی دوستان فکردند چند تا سایت دارم !
در یاهو با بنده در ارتباط باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irangroup110
عزیز اگر حجم کمتری بخواید با 90% تخفیف در ماه اول قابل ارائه هست .
سری به تایپیک فروش هاست ما بزنید .
http://1o2.ir/offerwh
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
عزیز اگر حجم کمتری بخواید با 90% تخفیف در ماه اول قابل ارائه هست .
سری به تایپیک فروش هاست ما بزنید .
http://1o2.ir/offerwh
کل حجم فول بکاب من یک گیگ هست ، دحجم سایت هم زیر سه گیگ ولی ده گیگ میخرم که راحت باشم ، در ضمن با دایرکت ادمین راحتم چون سبکتر و راحت یک دقیقه میشه هم خودم بکاب بردارم هم لازم شد روزی ریستور کنم
سی پنل فقط قشنگی داره از نظر من