پاسخ : ارایه کنترل پنل های VMware
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
شما یک بار وی سنتر را بر روی یک سرور مجازی راه اندازی میکنید .
از این طریق میتوانید یک یا چندین سرور حتی از دیتا سنتر های مختلف از یک جا مدیریت کنید.
بعد از انجام تنظیمات وب کلاینت ، کافیست برای سرور مجازی مورد نظر یک دسترسی با یک یوزرنیم و پسورد ایجاد کنید تا کاربران از طریق وب نسبت به مدیریت سرور مجازی خود اقدام کنند.
نیازی به نصب برنامه خاصی نمیباشد و تمامی موارد از طریق وب امکان پذیر است.
ممنون .
الان ورژن esxi سرور ورژن 5 هستش.بعد وی پی اس یی که ساختم 32 بیتی هستش.
توی گوگل هرجا رو گشتم که Vcenter برای سی دو بیتی و این ورژن گیر بیارم نشدش.
تو همین انجمن هم هری لینک بودش برای دانلود این نرم افزار ، همه شون غیرفعال بودن.ممنون میشم که لینک دانلود این برنامه رو بهم بدین.
مرسی
- - - Updated - - -
دوستان لطفا لینک دانلود کامل نرم افزار های Vcenter و بقیه نرم افزار هایی که نیاز هستش برای ارایه پنل تحت وب و پنل مانیتورینگ و این چیزا کاملش رو بدین.
ممنون.تو گوگل هم سرچ میکنم چیزی گیر نمیاد.لینک دانلودایی هم که توی این انجمن قرار گرفته همه شون از کار افتادن.ممنون میشم یه لینک درست و حسابی بدین.
دوست عزیز مشکلی از نظر منابع نیستش .
الان مورد بحث من این هستش که لینک دانلود نرم افزار هایی که نیاز هستش رو نمیشه گیر آوورد.اونایی که توی گوگلن اصلا برای وی سنتر نیستن.اونایی هم که هستن اصلا قابلیت وب کلاینت ندارن.
اون لینکایی هم که بچه ها زحمت کشیدن و توی انجمن گذاشتن هیچکدومشون کار نمیکنن.
الان من لینک دانلود تمام نرم افزارایی که میتونم باشون وی سنتر رو طوری نصب کنم که کنترل پنل تحت وب بدم رو میخوام بعلاوه پنل مانیتورینگ و این چیزا.ورژن پنج هم هستش.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
demonvictor
دوست عزیز مشکلی از نظر منابع نیستش .
الان مورد بحث من این هستش که لینک دانلود نرم افزار هایی که نیاز هستش رو نمیشه گیر آوورد.اونایی که توی گوگلن اصلا برای وی سنتر نیستن.اونایی هم که هستن اصلا قابلیت وب کلاینت ندارن.
اون لینکایی هم که بچه ها زحمت کشیدن و توی انجمن گذاشتن هیچکدومشون کار نمیکنن.
الان من لینک دانلود تمام نرم افزارایی که میتونم باشون وی سنتر رو طوری نصب کنم که کنترل پنل تحت وب بدم رو میخوام بعلاوه پنل مانیتورینگ و این چیزا.ورژن پنج هم هستش.
تاپیک رو مجدد بالا میارم چونکه موردم واقعا ضررویه و هنوز اوکی نشده
- - - Updated - - -
.....:-?........