من مدیر سایت میهن دانلود هستم. میهن دانلود مووبیل هست ... بسیار هم اذیت میکنه ...
نمایش نسخه قابل چاپ
من مدیر سایت میهن دانلود هستم. میهن دانلود مووبیل هست ... بسیار هم اذیت میکنه ...
وردپرس رو توصیه می کنم ، از نظر سئو هم بهتر از هر 3 سیستم دیگه هست.
چون همه رو تست کردم اینو می گم.
اگر می خوای خرج کنی رو سایت و نون حلال بخوری برو با وردپرس یا بقیه ( به جز نیوک ) کار کن ،
اما اگر مثل اکثر مردم می خوای تو 1 ماه 200 هزار نفر بازدید کننده داشته باشی و پول ( به قول خودشون ) حلال در بیاری برو نیوک بزن.
کلا نظر شخصی بود ، حالا تصمیم با خودته.
چند تا هم توصیه در مورد سیستم ها :
جوملا برای راه اندازی سایت باید زیاد وقت بزاری برای راه اندازیش ، کمی سئو و بقیه کارهاش وقت گیره.
وردپرس کافیه یا قالب بندازی روش یه هدر بسازی شروع کنی.
مووبیل هم که مدیر میهن دانلود گفت.
نیوک هم که کافیه نصبش کنی یه قالب و هدر ، بازدید روز اولتم 1000 تاهست :دی
من سیستم وردپرس رو بیشتر توصیه می کنم برای سایت دانلود.
موفق باشی
یا علی.
من از نیوک استفاده میکنم خیلی خیلی ازش راضیم
بستگی به خودت داره
من موقع پست دادن خیلی دقت میکنم و از کلمات کلیدی به صورت بهینه استفاده میکنم
همه تعجب کردن سایتم ساختم تو زمان خیلی کوتاهی بازدید سایت رفت بالا (بازدید همش از گوگل)
همه چیز بستگی به خودتون داره
اما من از نظر امکانات و... نیوک رو پیشنهاد میدم(پشتیبانیش که حرف نداره)
بهینه کردن فقط کلمات کلیدی نیست....
البته کلا ورودی از گوگل گرفتن به چندین و چندین عامل بستگی داره!
البته به مسئله امنیت هم توجه کنید...
به شخصه نیوک رو انتخاب نمیکنم! چون خارج از این بحث ها! تو تعداد پست بالا حجم دیتابیسش واقعا غول میشهه!!!!ولی وردپرس به نسبت بهتره!!!
همه ی این گفته ها فقط نظر شخصی ماست و انتخاب بر عهده خودتونه!
منظور من هم فقط این نبود که در قسمت کلمات کلیدی کلمه وارد کنم
منظورم این پستی که میدم متنش رو طوری مینویسم که گوگل خوب اصل موضوع پست رو تشخیص بده و...
ضمنن تو نسخه جدید نیوک هم امنیت و سئو بهتر میشه
کاملا صحیح فرمودن ... متاسفانه این فشار به قدری هست که کاربران هم احساس میکنن ...ضمن اینکه بیشترین فشار به مدیران وارد میشه به جهت دشواری در ارسال پست در پنل ادمین . از جهت دیگه موویبل انعطاف پذیری در حد وردپرس رو نداره. به این جهت طبق فرمایشات دوستان من هم وردپرس رو بهترین میدونم از جهات زیاد .
من Wp رو انتخاب کردم میشه در مورد پلاگین های مهم و ضروری مورد نیازش کمکم کنید
پلاگین های ضروریش رو خودش هست فقط پلاگین Seo Pack رو بگیر و نصب کن!بقیه پلاگین ها بستگی داره چه چیزی میخوای رو سایتت بزاری دیگه!!!