پاسخ : فروش سرور اختصاصی از آسیا - اروپا - آمریکا ( سنگاپور -لوکزامبورگ - فرانسه - هلند - آلمان - آمریکا )
تمام سرور های soyoustart اول ماه قابل خرید هستند حتی سرور های که به هیچ عنوان در موجودی مشاهده نمی شود.
برای خرید در سایت تیکت ارسال شود.
پاسخ : فروش سرور اختصاصی از آسیا - اروپا - آمریکا ( سنگاپور -لوکزامبورگ - فرانسه - هلند - آلمان - آمریکا )
سلام و وقت بخیر
جناب صادقی سرور
http://www.soyoustart.com/fr/offres/e3-sat-2.xml
این سرور هزینه ی ست آپ داره!؟ اگر بله لطفا بفرمایید چه مبلغی هست هزینه ی ست آپ.
همینطور بفرمایید امکان تقسیط هم هست مثل او وی اچ یا خیر.
همینطور پیشنهاد میکنم قیمت های او وی اچ رو آپدیت کنید با توجه به اینکه از چند روز آینده افزایش قیمت حدودا 25 درصدی خواهند داشت...
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
سلام و وقت بخیر
جناب صادقی سرور
http://www.soyoustart.com/fr/offres/e3-sat-2.xml
این سرور هزینه ی ست آپ داره!؟ اگر بله لطفا بفرمایید چه مبلغی هست هزینه ی ست آپ.
همینطور بفرمایید امکان تقسیط هم هست مثل او وی اچ یا خیر.
همینطور پیشنهاد میکنم قیمت های او وی اچ رو آپدیت کنید با توجه به اینکه از چند روز آینده افزایش قیمت حدودا 25 درصدی خواهند داشت...
ممنون
سلام
بله امکان اقساطی ماهیانه 10 یورو به مدت 6 ماه هست.
اگر یک جا باشه 49 یورو هست
اگر وقت کنم به مشتری ها قبلی به سرعت پاسخ و خدمات بدم خدا رو شکر می کنم راستش وقت نکردم هنوز آپدیت رو انجام بدم ولی چشم حتما انجام میشه.
سلام
آقا مجددا مزاحم شدم
این سرور E3-SAT-3 رو دارید؟
قیمت میدید؟
هزینه ستاپ ماهانه پرداخت میشه.
---
ببخشید این رو میپرسم. در مورد خودتون و یا شرکت یا تیمتون یه توضیحی میدید؟
مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
سلام
بله امکان اقساطی ماهیانه 10 یورو به مدت 6 ماه هست.
اگر یک جا باشه 49 یورو هست
اگر وقت کنم به مشتری ها قبلی به سرعت پاسخ و خدمات بدم خدا رو شکر می کنم راستش وقت نکردم هنوز آپدیت رو انجام بدم ولی چشم حتما انجام میشه.
سلام
جناب صادقی لطفا این پست رو هم اصلاح بفرمایید چون اینجا فرمودید هزینه ی ست آپ ماهیانه هم میشه داد اما شما در تیکت فرمودید امکان پرداخت هزینه ی ست آپ به صورت ماهیانه رو ندارید و فقط به صورت ست آپ یکجا خرید میکنید.
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
7Server
سلام
آقا مجددا مزاحم شدم
این سرور
E3-SAT-3 رو دارید؟
قیمت میدید؟
هزینه ستاپ ماهانه پرداخت میشه.
---
ببخشید این رو میپرسم. در مورد خودتون و یا شرکت یا تیمتون یه توضیحی میدید؟
مرسی
سلام هزینه به صورت اقساطی داده نمی شود دیگر.در سویو استارت.
سلام.
یه سرور اختصاصی برای هاست دانلود سریال میخام .
هاردش 2 الا 4 ترابایت باشه رم هم 8 یا 16 باشه . میشه قیمت بدین ؟
با کپی رایت هم مشکلی نداشته باشن سایت کره ای هست .
قیمت ها چجوریه با این مشخصات ؟
الان یجا سرور دارم 150 میدم در ماه برای 2 ترابایت با پهنای باند 10 ترابایت ولی کیفیت زیاد جالب نیست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asiantv
سلام.
یه سرور اختصاصی برای هاست دانلود سریال میخام .
هاردش 2 الا 4 ترابایت باشه رم هم 8 یا 16 باشه . میشه قیمت بدین ؟
با کپی رایت هم مشکلی نداشته باشن سایت کره ای هست .
قیمت ها چجوریه با این مشخصات ؟
الان یجا سرور دارم 150 میدم در ماه برای 2 ترابایت با پهنای باند 10 ترابایت ولی کیفیت زیاد جالب نیست .
با سلام
معذرت خواهی من را پذیرا باشید متاسفانه به دلیل حجم کاری بسیار بالا وقت سرکشی به انجمن ندارم فعلا لطفا در صورت تمایل کلیه کاربران درخواست های خود را با شماره تماس های اعلام شده و یا در تیکت در وب سایت اعلام کنند پاسخ خود را در تیکت و یا تماس فورا دریافت کنید.
با تشکر.
با سلام
خدمت تمام کاربران و همکاران عزیر.
با توجه به حواله 20 هزار یوروی که به حساب شرکت امروز وارد شده است خرید های سرور اختصاصی از تمامی دیتاسنتر اروپایی اعلام شده در تابیک و دیگر دیتاسنتر با قیمت بسیار بسیار پایین ارزی انجام می شود.
در صورت تمایل برای دریافت قیمت ارزی با ما از طریق تیکت و یا تماس تلفنی در ارتباط باشید.
قیمت اعلام شده برای امروز 3900 الی 4000 هزار تومان هست.
تست داره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk