پاسخ : تماس از پلیس فتا ؟!
دوستان تاپیکو همون لحظه پاک کردم ولی مدیر سایته نشون داد گزارش داده گفت خودم میرم جلو تا تهشم هستم ( کل کل )
میارمت دادگاو از این حرفا
به خاطر یه تاپیک نمیدونم والله بازم زنگ بزنن جواب میدم
ما سایت خودمون ثبته و مجازه و تو سایته خودمون تبلیغات نکردم و ...
درود و عرض ادب.
معمولا فروش فیـــلتر شکن احظاریه نداره و همچنین مطمئن باشید از بیکاری اینم پیگیری میکنن ;)
سعی کنید کارتون (فروش فیــلترشکن) رو متوقف کنید و مدارکش رو پاک کنید ... گوشی رو برندارید به احتمال خیلی زیاد دیگه پیگیر نشن.
نهایتا شماره از فتا باشه و بردارید میرید یک تعهد میدید که اگرم برفرض محال احظاریه بفرستن بازم همون کار رو میکنن اما اگر گوشی رو برندارید اومدن احظاریه احتمالش خیلی خیلی کمتره .... !
پیروزباشید.
سلام
برای بنده بارها پیش اومده از طریق شماره های undefined تماس گرفتند و خود رو پلیس فتا معرفی کردند و ...
درصورتی که شخصی تماس گرفت که فکرکردید از پلیس فتاس حتما جواب بدید و فامیل طرف رو هم بپرسید و پس از اون از طریق سایت فتا با شماره های فتا اون استان که باهاتون تماس گرفتند تماس بگیرید و بپرسید ایا همچنین شخصی وجود داره و هرچی گفتند رو توضیح بدید و مطمئن بشید تماس سرکاری نبوده باشه.
هموطور که دوستان گفتند در اکثر موارد با یک تعهد مشکل رفع میشود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TN Projects
درود و عرض ادب.
معمولا فروش فیـــلتر شکن احظاریه نداره و همچنین مطمئن باشید از بیکاری اینم پیگیری میکنن ;)
سعی کنید کارتون (فروش فیــلترشکن) رو متوقف کنید و مدارکش رو پاک کنید ... گوشی رو برندارید به احتمال خیلی زیاد دیگه پیگیر نشن.
نهایتا شماره از فتا باشه و بردارید میرید یک تعهد میدید که اگرم برفرض محال احظاریه بفرستن بازم همون کار رو میکنن اما اگر گوشی رو برندارید اومدن احظاریه احتمالش خیلی خیلی کمتره .... !
پیروزباشید.
الان با اپراتور پلیس فتا به صورت کتبی پیام دادم
گفتند اگر دوباره زنگ زدن پاسخ بدید ببینید چی میگن انشالله که مشکلی نیس
کاری ندارند اگر هم چیزی باشه میگن بیاید اداره پلیس برای برخی توضیحات و ... نمیدونم دیگه والله
فتا شدید داره *****شکن ها رو جمع میکنه اول هم میره سراغ اون گنده هاشون ، چند مورد رو دیدم که زنگ زدن و اخطار جدی دادن بهشون مجبور به جمع کردن شدن
دوستان یه سوال میخواستم بدونم که مگه اونا از رو ایپی نباید به خونه تماس بگیرند چطور به موبایله من تماس گرفتند > ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
melina23
الان با اپراتور پلیس فتا به صورت کتبی پیام دادم
گفتند اگر دوباره زنگ زدن پاسخ بدید ببینید چی میگن انشالله که مشکلی نیس
کاری ندارند اگر هم چیزی باشه میگن بیاید اداره پلیس برای برخی توضیحات و ... نمیدونم دیگه والله
دست میکنی لونه زنبور ؟!!! بابا صبر کن خب.شاید اصلا اونا نبودن !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
melina23
دوستان یه سوال میخواستم بدونم که مگه اونا از رو ایپی نباید به خونه تماس بگیرند چطور به موبایله من تماس گرفتند > ؟
عزیزم ببین
اژدها و دیو دو سر نیستن اونام مثل من و شما هستند
معمولا شماره های 6 رقمی بدون پیش شماره پلیس فتا هست و موقعی که پلیس فتا زنگ میزنه شمارشو میزنه پلیس فتا
اصلانم کاری ندارن میگن آی پی ها سرورو بدید ثبت کنیم یعنی دیگه ... وقتی اطلاعاتتو بفرستی تو دیتابیسشون ثبت میکنن و برات سوسابقه ثبت میشه افتاد؟
درضمن پلیس فتا برای اثباتش با ایمیل مرکزشون تماس بگیرید
عزیزم موقعی که وی پی ان میفروشی درگاه پرداخت گذاشتی برای فروش یا هر چیزه دیگه میان اطلاعاتتو در میارن با همراهت تماس میگیرن که در دسترس باشی
نمونش سایت بیرصدا بنر وی پی ان گذاشته بود فقط با حساب ملیش کار میکرد اومدن حساب بانک کشاورزیشو اول بستن با چند میلیون پول تو حسابش بعدشم به ترتیب بقیه حساباشو الان آدم شده :d سایتشو مجاز کرده
ما کلا کریو نمیفروشیم و نمیفروختیم دوسته عزیز !
تو یه انجمی قرار گرفته بود
شماره ای که تماس گرفتند را بزارید بهتون میگم واقعی بوده یا خیر ( و بگید کدوم استان و شهر هستید )