سلام. اگر نیاز به مشاوره برای تهیه یک هاست دارید که پاسخگوی نیاز شما باشه به صورت رایگان ما در خدمتیم (برای مشاوره) و افر های ویژه نیز برای شما میدیم در صورت تمایل با ای دی زیر در ارتباط باشید :
yahoo: hidden.configure
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
بزرگوار چیزی به اسم نامحدود وجود نداره ولی برخی از سرویس دهنده ها ارائه میدهند ولی مسلما شما نمیتونید فایل حجیم آپلود کنیم برای مثال ما ریسلر نامحدود ارائه می دهیم به مشتری ولی بهش یگیم کلا فضا اشغالی توسط شما نباید بیشتر از 200 گیگ بشه !
اما پیشنهاد من :
یک هاست 500 مگ یا 1گیگ برای سایت اصلی تهیه کنید
یک هاست دانلود یا سرور مجازی هم برای فایل هاتون تهیه کنید (اگر تازه شروع به کار می کنید میتونید از هاست دانلود با فضا 5 یا 10گیگ استارت بزنید )
دوست عزیز
برای شروع هاست تهیه کنید . هاست های نامحدود هم صرفا نامحدود نیستند .
به نظرم با هاست ۵ گیگ شروع کنید و کم کم زیادش کنید و سپس سرور بگیرید .
در صورت نیاز با پیام خصوصی در خدمتتون هستم .
سرور مجازی مناسب تره
تشکر از تمامی دوستان... فقط برای سوال اخر.. هدفم از سایت موزیک جذب بازدیدکننده و کسب در امد از تبلیغاتشه... بعد چه مدت به این هدف میرسم؟ اصلا با سایت موزیک میشه به این هدف رسید؟
نظر در مورد هاست نامحدود!
دوست من چیزی به نام نا محدود در هیچ بخشی وجود نداره فریب نخورید
برای شما پیشنهاد میشه برای بخش عادی سایتتون یک هاست معمولی بگیرید و بعدا پر بازدید بشه
برای فایل ها هم از سرور مجازی ویندوز استفاده کنید
درود بر شما
خود سایت میهن آی تی که ادمین gemhosting هست هم نمیتونه به شما هاست واقعا نامحدود بده چه برسه به Gemhosting! اصلا جدای از مسائل فنی
این سایتی که انتخاب کردید
نه یک قالب اختصاصی داره نه لوگوی اختصاصی (اشاره به عدم هزینه کردن )
نه یک شماره ثابت ارائه کرده نه حداقل یک نمادی داره( البته نماد اطمینان دلیل بر مورد اعتماد بودن نیست)
در رابطه با هاست نامحدود هم اگر بخوام توضیح بدم : چیزی بنام نامحدود در این دنیای فانی وجود نداره! اگر هم میگن هاست نامحدود ارائه میدیم فقط شگرد تبلیغاتیه و بس! مثلا اکثر هاستینگ ها داخل قوانینشون اعلام میکنند که هر اکانت هاست اجازه استفاده از 10% منابع سرور اصلی رو داره! این یعنی چی؟ یعنی اینکه اصلا شما 2000 گیگابایت فضای میزبانی در اختیار داشته باش چه فایده وقتی نمیتونی ازش استفاده کنی!
و...
امیدوارم توضیحاتم کمکتون کرده باشه
موفق باشید