پاسخ : فروش فوق العاده سرور مجازی آمریکا | شروع از 7 هزارتومان |24 ساعت زمان تست| بیش از 4 سال سابقه سرویس دهی | مهتاآنلاین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
modjtabagamer
سلام. میکروتیک هم ارائه می کننین؟
درود
بله میکروتیک هم ارائه میشه
سپاس
پاسخ : فروش فوق العاده سرور مجازی آمریکا | شروع از 7 هزارتومان |24 ساعت زمان تست| بیش از 4 سال سابقه سرویس دهی | مهتاآنلاین
درود
بنده از ایشون سرور تهیه نمودم .. تا به اینجای کار بسیار خوب بوده .. هم سروری که دریافت نمودم و هم پاسخگویی ایشان ..
موفق باشی عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sib mizban
سلام و عرض ادب
وقت بخیر
آیا امکانش هست که این سرور ها مستقیما به آدرس وصل بشن و به عنوان هاست دانلود ازشون استفاده بشه؟
متشکرم
درود
بله هیچگونه مشکلی وجود نداره.
درر صورت تمایل در ارتباط باشید درخدمتیم
با سپاس
من فرصت نشد اسفاده کنم و ایشالا که زود پولمو برگشت بزنن
در آینده باهاشون همکاری خواهیم داشت...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iman05111
من فرصت نشد اسفاده کنم و ایشالا که زود پولمو برگشت بزنن
در آینده باهاشون همکاری خواهیم داشت...
درود
با توجه به مشکل شما به درخواست شما سفارش قبل از ارسال کنسل شد و هزینه پرداختی شما بازگشت داده شد.
انشاالله
باسپاس
سلام
روزانه چقد ایمیل میشه ارسال کرد ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezayar
سلام
روزانه چقد ایمیل میشه ارسال کرد ؟؟
درود
حداکثر 250 ایمیل در ساعت در قالب کنترل پنل های میزبانی قابل ارسال هست.
سپاس