آقا اميري قصد نداريد قيمت ها رو كمتر كنيد ؟ :66:
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا اميري قصد نداريد قيمت ها رو كمتر كنيد ؟ :66:
سلام
تبريك ميگم.
نيازي به تاييد من نيست ، خوشبختانه سابقه كاري شما اينقدر درخشان هست كه همه قبولتون دارند.
پ.ن : پ.خ رو لطفا يك چك بكنيد.
حقيقتا اگر به من باشه مي گم گرون هم بكنند !
من الان خودم دومين آي آر رو 4500 تا 5500 مي فروشم...مشتري هام همه خارج از wht هستند ! اما حداقل روي هر دومين 2 تومن سود مي كنم ! مشتري كمتر سود بيشتر! اين قيمت هاي پايين تقصير خودمونه كه ارزون مي ديم . آدم 100,000 (به عنوان يك ساب ريسلر و قيمت حدودي !) تومن پولش رو ميخوابونه كه روي هر دومين از 10 تا 100 تومن سود كنه ؟:d
خبر بد اينه که اگر اون سرويس جديدمون راه اندازی بشه برای اين سايت حدود 200 تا 300 تومان افزايش قيمت خواهيم داشت.
متاسفانه بعضی از ريسلر های nic دارن بدون سود کار ميکنند و اين باعث شده که سود دامين ir خيلی کم و غير منطقی بشه.
برنامه ای داريم که انشالا به زودی (با بالا اومدن اون سرويس جديد) هم سود فروشنده و هم سود نماينده رو به طور معقولی بالا ببريم.
با تشکر
علی امیری
ديروز 3 دامين ثبت شدند.
ديروز 2 دامين و امروز فقط يک دامين ثبت شدند.
فکر ميکنم به نسبت سيستم گذشته، تعداد دامين های ثبت شده کمتر شده. :68:
لطف جناب امیری شامل حال ما هم شد. :)
علی امیری
ديروز هم 3 دامين ثبت شدند.
امروز چرا بازار خرابه :دی
دامين هایی که در sa1601 ثبت ميشن به صورت آنلاين در پنل nic کاربران ثبت ميشن و همچنين امکان تغيير dns دامين ها برای هميشه هم از پنل nic خودتون و هم از sa1601.ir خواهد بود.
با تشکر
علی امیری
Perspolisnews.ir مفت از چنگم در اومد افتاد دست محمدحسین! که یه استقلالی ... هست! ارزش دامنه رو پایین آورد رفت!(:|نقل قول:
چرا، برای بعضی از دامين ها مدرک ميخوان.
مثلا ما برای ثبت دامين های باشگاه پرسپوليس، نامه رسمی از باشگاه ارائه داديم.
يا بعضی از مشتری های ما در گذشته برای ثبت دامين های مذهبی، مدارک خاصی ارائه ميدادند.
ببینم بازم که تخفیف ندادید یه تخفیف بدید مشتری خودتون بشیم بره دیگه :111: