ما که خیر از شاتل ندیدیم ،
زود زود پهنای باندش تمام می شد ، ماهانه باید 10 و 12 گیگ می خریدیم .
همش هم قطع بود . هی Reques Timed Out
نمایش نسخه قابل چاپ
ما که خیر از شاتل ندیدیم ،
زود زود پهنای باندش تمام می شد ، ماهانه باید 10 و 12 گیگ می خریدیم .
همش هم قطع بود . هی Reques Timed Out
ولي اين بخش ارزون شدن پهناي باندش رو من قبول دارم !قبلا هر يك گيگ بود 9500 تومن الان شد 5500 و باز هم نوشته داره كاهش پيدا مي كنه...
سياست باشه يا هر چي به نظر من داره بهتر ميشه!
من بدون محاسبه پناي باند شبانم 8-10 گيگ مصرف دارم كه فكر نكنم مخالف اين سياستشون باشه ! يعني بعيد مي دونم ديگه 10 گيگ پهناي باند رو حجيم بدونند !درسته ؟ اگر اينجوري باشه 5*5500 كمتر هزينه ميدم!
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
ميشه بگيد 256 نامحدود چند گرفتيد ؟
نميدونم براي من چند مگ شير كردند ! عموما سرعت دانلود بالاي 100 دارم ، و خيلي اوقات بالاي 200 و به ندرت در حد 300 !
یه ذره دانلودت رفت بالا میزنن سرویست رو قطع میکنن میگن رعایت نکرده.
من که اصلا از شاتل راضی نیستم
100 کیلوبایت در ثانیه دانلود دارید؟
از کدوم سرویس استقاده می کنید؟
3 گیگ ترافیک رایگان این ماه دادن .. سر ساعت 7 ریختن 12 جمع شده ... این حروم خوری نیست ؟؟؟؟
ماهی 12 تومن از مخابرات همداننقل قول:
ميشه بگيد 256 نامحدود چند گرفتيد ؟
نميدونم براي من چند مگ شير كردند ! عموما سرعت دانلود بالاي 100 دارم ، و خيلي اوقات بالاي 200 و به ندرت در حد 300 !
سرعتش اصلا بخوبی اینترنت شما نیست و بهترین حالت 40 (خیلی کم پیش میاد اونم برای چند ثانیه) ولی به نامحدود بودنش میرزه تاحالا سرعت آپلودشم امتحان نکردم نمیدونم چقدره.
شاتل نامحدود رو براي مصارف خانگي فقط با سرعت 64 و 19 تومن ماهيانه ميده!ولي براي مصارف غير خانگي تا 2 مگ هم داره (البته طبق جدولش نه بند پ و م!)
سه گيك رو راس 12 جمع كردن ؟شايد سرويستون تا ساعت 12 اعتبار داشته خب ... طبق اطلاعيه نوشته بود از زمان اهدا تا پايان سرويس وگرنه من 8 گيگ پر كرده بودم و الان دارم از همون 3 گيگ هديه استفاده مي كنم.نقل قول:
3 گیگ ترافیک رایگان این ماه دادن .. سر ساعت 7 ریختن 12 جمع شده ... این حروم خوری نیست ؟؟؟؟
ما که الان از اکو داریم استفاده میکنیم خیلی سریع تموم میشه من هر ماه باید کلی ترا فیک بخرم غیر از وب گردی اصلا دانلود ندارم کاش این ترافیک نامحدود را به سرویس اکو هم می دادند
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
من هم الان از همون 3 گیگ هدیه دارم استفاده می کنم که الان دیگه آخراشه الو الو.......................................