پاسخ : مشکل با اخذ eNamad
من 3 هفته پیش حدود 18 تا نماد درخواست دادم و پرداختش رو انجام دادم ادرس ها و تلفن ها هم مختلف بود همرو هم تایید کردم ولی برای هیچ کدوم از 18 ادرس نامه کد تایید ادرس نیومده که هیچ توی پنل یک قدم هم هیچ کلدوم جلو نرفتن
فکر میکنم اینا مارو اسکل فرض کردن 35 تومن رو گرفتن و میخوان دوباره 8 تومن بگیرن برای ارسال پاکت
آقا یا زنگ بزن یا حضوری برو کارت انجام میشه
من تجربه داشتم گوش کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
دوستان گفتند..بهترین راه استفاده از یک دامنه پارک شده است و برای ان نماد بگیرید..خود منم یکبار برای دامینم ثبت نام کردم بعد که خواستم مسیر رو عوض کنم نمیشد...کلا مسخره هست اینماد.
اگر برای دامنه پارک شده تهیه کنم خب به نام خود دامنه نمیخوره . منظورم اینه که نیاز دارم همین دامنه ثبت بشه .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgtco
آقا یا زنگ بزن یا حضوری برو کارت انجام میشه
من تجربه داشتم گوش کن
متاسفانه نتونستم به نتیجه برسم . بنده تهران نیستم و با شماره 02142517 تماس گرفتم ولی نتیجه ای حاصل نشد ( در شبکه موجود نمی باشد ) .
- - - Updated - - -
هیچ راه حلی نیست عزیزان ؟
- - - Updated - - -
last up
شما بهتره با ایمیل اینفو سایتتون با اینماد در ارتباط باشید و بگید یکی الکی اومده و سایت منو ثبت کرده و الان من نمیتونم لطفا یوزر مربوطه رو آزاد کنید + شماره تماستون حل میشه مورد مشابه بود برای ما + با یک دامنه دیگر عضو بشید ولی هنگام معرفی این دامنه رو هم بدین پارک کنن که هیچ فرقی با حالت اول نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hegza
شما بهتره با ایمیل اینفو سایتتون با اینماد در ارتباط باشید و بگید یکی الکی اومده و سایت منو ثبت کرده و الان من نمیتونم لطفا یوزر مربوطه رو آزاد کنید + شماره تماستون حل میشه مورد مشابه بود برای ما + با یک دامنه دیگر عضو بشید ولی هنگام معرفی این دامنه رو هم بدین پارک کنن که هیچ فرقی با حالت اول نداره
از طریق شماره تماس : قبلا هم ذکر کردم چون تهران نیستم مجبور به گرفتن پیش شماره 021 هستم و شماره 02142517 در شبکه موجود نیست ...
از طریق ایمیل : قبلا هم ذکر کردم هم با ایمیلی که ثبت نام شده و هم با ایمیل اینفو بهشون ایمیل دادیم و درخواست کردیم بعد از گذشت تقریبا دو هفته هنوز هیچ پاسخی نگرفتیم .
این پارک کردن رو بیشتر توضیح میدید ؟ با تشکر