پاسخ : به نظرتون کدوم دیتاسنتر خارجی بهتره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hegza
کدومش بهتره برای هاست دانلود اول هتزنر بعد لیز وب بعد از همه بهتر رداستیشن؟!
رداستیشن برای هاست دانلود مناسب هست البته هاست دانلود حجیم مثلا چندین ترابایت به راحتی ساپورت میکنه!
پهنای باند هم به طور عادی در رداستیشن 321 ترابایت هست. برای هاست دانلود معمولی هم هتزنر خوبه.
تجربه ای که رداستیشن داشتم میتونم بگم انتخاب حرفه ای ها هست و البته پرهزینه.
برای هاست میزبانی هتزنر مناسب تر است.
الان
برای هاست میزبانی لیزوب بهتره؟
یا رداستیشن؟
اگر ملاکتون بین این دو باشه لیزوب.
سلام
به نظر بنده بهترین دیتاسنتر اروپایی ovh و لیزوب هلند هست. رداستیشن هم خوبه ولی برای ارسال ایمیل مشکلاتی داره که به این دلیل به شما پیشنهاد نمی کنم.
به نظر من اگر میخواهید سروری تهیه کنید جتما از دیتاسنتر لیزوب هلند و یا حداقل از هلندی ها تهیه کنید که نسبت به بقیه جاهای اروپا دارای کیفیت به مراتب بهتری دارند ولی به همون مقدار هم قیمت های خوبی دارند
تمامی دیتاسنترها را میتوان بد یا خوب دانست که با توجه به نیاز شما برخی دیتاسنترها خوب و برخی دیگر بد می باشند.
نظر شخصی بنده:
با توجه به تجربه 3 سال کارکرد با دیتاسنتر ovh هیچگاه به دیتاسنتر دیگری روی نخواهیم آورد که البته با دلیل است: 1- کیفیت سخت افزار بسیار مناسب 2- هزینه بسیار مناسب 3- پایداری شبکه عالی 4- اگر بتوانید هزینه نمایید در ابتدای خرید ممکن است هزینه سرور برای شما بالا باشد اما برای تمدید واقعاً هزینه سرور نسبت به امکانات به صرفه خواهد بود. 5- نداشتن هزینه آی پی به صورت ماهیانه و مواردی دیگر که مسلماً با توجه به نیاز هر شخص و استفاده هر شخص مشخص می شود.
صد درصد OVH , هتزنر هم بسیار خوب هست عزیز با چه نتیجه و بررسی میگین گنده !؟ برای مجازی سازی هم رداستیشن
Sent from my G7-L01 using Tapatalk
با سلام
عزیز من خودم از رد استیشن استفاده می کنم و کاملا راضی هستم
گلوبال لیر - Global Layer
http://oceanicservers.com
OVH
hetzner
به نظرم به این دلیل میگن هتزنر نباشه که هتزنر به قوانین پایبنده و گیر اساسی میده در صورتی که سایر دیتاسنترها به این شدت سختگیری نمیکنند
هتزنر از لحاظ کیفیت واقعا عالی هستش ولی خب سختگیری زیادش راجب یکسری مسائل باعث رنجش آدم میشه
از بین ovh فرانسه, لیزوب هلند و ایکاتل هلند بصورت سلیقه ای و بر اساس هزینه میتوانید یکی را انتخاب کنید